Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedűlálló anyukák elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedűlálló anyukák elsősorban ezt megbocsátanátok???

Figyelt kérdés

Magam se tudom szeretem e a (volt)párom. Nem vagyok az a szép nő aki után minden pasi megfordúl, egészségügyben dolgozom, van egy kisfiam, akivel 2laki életet élünk. Családom(nővérem es szüleim ) sokat segít nekem de el is nyomnak. Van egy nagyon kellemetlen ex férj a hátam mögött aki a kisfiam apja.

Megtaláltam egy olyan pasit aki (majdnem) úgy fogad el ahogy vagyok. Viszont egyszer egy apróság miatt összevesztünk aztán kicsit eldurvult a veszekedés.

(Sajnos) Jószándékból mostani párom ráírt az ex férjemre.Amiért ráírt nem volt gond, de a volt férjem sokat hazudott rólam neki, barátságot szìnlelt de külön akar minket.

A nagy veszekedes utan exem ex férjemnek szolt, hogy szakítottunk es hagyja békén.

Erre ex ferjem rá akarta venni vol párom hogy gyàmügynél tanúskodjon. A volt pàrom azt mondta hogy ha külön vagyunk miert ne tenné meg. Persze ezt par óra utàn megbànta,azóta teper ezerrel,de nem tudom tudnék e bìzni benne. Ki mit tenne?

2022. szept. 17. 15:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kellene hamisan tanúakodnia,egy jó ügyvéd ki tudná forgatni a szavait. Nem vagyok tökéletes anyuka. De az apja milliószor roszabb. Nem változna semmi csak huza-vona lenne(honapokig)
2022. szept. 17. 16:08
 12/12 A kérdező kommentje:
10es köszönöm szépen! Sajnos én is szeret(t)emkisfiam is
2022. szept. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!