Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanál a párodnak ha egyszer mérgében lebüdösku***vázna?
Nem jövök össze tahókkal,ahol ez modi..
36N
Nem vagyunk tökéletesek de mi nem jutunk odáihg h a szováltás közben a szitok után oda is baxxon a pasi,ha mégis ilyen történne repülne azonnal,nem várjuk meg mig meg is rugdos mint a sokk miss tökélelent...
36N
"Ó, Miss Tökéletesek ismét megérkeztek"
Nem mindenki nőtt fel káromkodó, agresszív, tahó családban.
Meg igen, mert ugyan nem fordult meg velem elo hogy k.rv.azott volna az akivel vagyok, de forditva sajnos en mondtam hasonlokat a palimra mergemben.......
Nem vette komolyan tudja hogy vannak dolgok amiken pillanatok alatt lemegy nalam a redony o pedig direkt ezeket firtatta
22n
Van rengeteg rossz tulajdonsagom, amit a fejemhez vaghatna, de a megbizhatosagomra eleg buszke vagyok-igy a bdskrvt nem ertenem, verig sertene.
Valoszinuleg akkora balhet rendeznek, hogy beleremegne a Fold, de utana, ha bocsanatot kert, megbocsatanek.
(egyszer, ha ujra elofordulna nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!