Te megbocsátanál a párodnak ha azon kapnád, hogy egy számodra ismeretlen hölgynek/férfinak írja, hogy szeretlek?
Nem tudom, hogy megbocsátanék-e. Ez a többi körülménytől is függ. Mindenesetre megrendülne a bizalmam és sok-sok őszinte beszélgetés kéne, hogy rendezzük a dolgokat.
Én nőként sose írnám férfinak, hogy szeretlek, barátilag. Már csak azért sem, mert teljesen félreérthető. Barátnőknek, családtagoknak szoktam írni, hogy szeretlek, mert ott egyértelmű, hogy nem szerelemről van szól.
Telefonon más. Személyesebb. Mi max chaten szoktuk barátokkal poénból, hogy Imádlak, ha valami olyat ír az illető. A szeretlek azért már kicsit erős.
Ha őszintén elmond mindent, akkor talán meg.
En nem tudnek neki megbocsajtani. Ha esetleg megis kibekulnek vele soha nem tudnek benne megbizni ujra.
En szemely szerint nem mondogatom a szeretlek szo idegeneknek, mert ha az a csaj tenyleg 'csak' a jobaratja lenne, akkor tudtal volna az o baratsagukrol. Sot talan meg titeket is osszebaratkoztatott volna.
A masik meg az, ha tenyleg annyira veled akar lenni, akkor miert nem tepert az elmult 7 honapban? Folyamatosan probalkoznia kellett volna a bocsanatodert es helyrehozni a dolgokat. Erre most a semmibol feltunik, hogy folytassatok?? Biztos, hogy nem hagynam magam palira venni..
Hááát...őőő...izé...mit is mondhatnék.
1. netes kapcsolat, sose látták egymást élőben - gáz
2. emiatt szétmentetek, és ő még csak nem is keresett - gáz
3. 7 hónap után akar visszamenni egyik napról a másikra úgy gondolva, hogy visszafogadod - gáz
Összegezve én azt mondom, belezúgott a csajba, szétmentetek, ő nem törte magát érted, mert ott volt ez a csaj, találkoztak, összejöttek, aztán nem működött, vagy bármi más okból szétmentek és most nálad újra kopogtat.
Ebből a sztoriból nekem totál ez jön le. 7 hónap meg már elég sok idő ahhoz, hogy erőt vegyél magadon és túllépj.
Egyszer megcsinálja megcsinálja másodszor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!