Mi volt ez? Megcsalja?
Hát, ha kettőt csörög csak úgy a telefon, anyukád meg erre már ugrik, hát, az eleve elég gyanús... :/
Valószínűleg igazad lehet. :(
Ne sírj, inkább tájékoztasd apukádat, hogy milyen felesége van. Majd jönnek itt utánam a szokott lelkek és megpróbálják neked megmagyarázni, hogy semmi közöd hozzá, nem is jól láttál meg különben is anyukádnak ez JÁR!
NE HIGGY NEKIK!!!
Nehogy szolj apukadnak! Ha szolsz neki,akkor valoszinu,hogy anyukad nagyon meg fog haragudni,es akkor majd teged okolnak a bomba robbanasa miatt.
Eloszor anyukad egy nyugodt pillanataban kerdezz ra,aztan gondolkodj,majd cselekedj,ha ugy erzed.
Anyukáddal beszélj. Hátha megérted. Bitos nem fogod, és elfogadni sem. Nem tudom, hány éves vgy, de megprbálhatnád hasonló szituba képzelni magad.
Nem ítélkezhetsz és mondhatod el, ez biztos.
8-as szintén zenész!!!
"Nem ítélkezhetsz és mondhatod el, ez biztos."
Ezeket a hangokra ne hallgass, nézd meg mit írnak, ha apa csalja anyát!
Ezeknek az embereknek ennyit ér a szavuk!!!
Ugyanezt mondom.
NEm érdekel, mit gondolsz a véleményemről.
Elég sok mindent tapasztaltam, akkor tessék: mondja el.
semmi közöm hozzá, mit csinál, nem is érdekel.
De gyerek, nem élt megsemmit, attól, hogy a szülője, még nem tud háttérinfókat, okokat.
Látatlanban ítélkezni, és köpködni meg elég unintelligens szerintem, de kinek, hogy. hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!