Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el az apámnak,...

Mikor mondjam el az apámnak, hogy az imádott menyasszonya megcsalja?

Figyelt kérdés

Apám világ életében olyan típusú férfi volt, akiért odavoltak a nők, általában elég fiatal barátnői voltak, de ők nem zavartak, mert vagy alig beszéltünk, vagy volt közös témánk és bírtam őket, vagy pedig nem volt hosszú a dolog.

Aztán tavaly megismert valami középkorú nőt, Karácsonykor bejelentették az eljegyzést (a nő akarta ennyire, folyton ezt hajtogatta) és nyár végén lenne az esküvő.

A nőt utálom, de ő is engem. Próbált beleszólni az életembe, mert szerinte apa semmire nem nevelt, csak elkényeztetett, nem normális, ahogyan élek, ezen változtatni kell. Aztán mamáék ebben leállították, de az egész család tudja, hogy odavan a pénzünkért (a családunknak van pénze és befolyása, ezekért rajong), kihasználja az apámat.

Viszont most megtudtam, hogy megcsalja és végre vége ennek a rémálomnak. Próbáltam eddig is elérni ezt, de ezzel most 100% a "siker".

De nem tudom, hogy mikor kéne apának elmondanom. Most szombaton lesz apa szülinapja és emiatt lesz egy nagy vacsora. Lehet, hogy addig kellene, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen az, hogy külön vannak.

Viszont lehet, hogy rám haragudni fog. Ezért gondoltam, hogy tatának vagy mamának kellene elmondania.

Vagy húzhatnám még egy kicsit, hogy a nőnek minél rosszabb legyen.

Szerintetek?

2014. márc. 27. 16:16
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
97%

minél előbb, és jó ha van bizonyíték is a kezedben mert egy szerelmes felnőttnek te beszélhetsz, az orrától sem lát tovább.

üdv egy másik felnőtt, akt ugyanígy megvezettek.

2014. márc. 27. 16:18
 2/54 anonim ***** válasza:
90%
ha húzod, csak apádnak lesz rosszabb, és rosszul is esne neki ha nem mondanád el egyből
2014. márc. 27. 16:24
 3/54 anonim ***** válasza:
12%
Miből gondolod, hogy az édesapád azért az egyszeri félrelépésért szakitana vele ? Tényleg elkényeztetett lehetsz, nálad a pénz és a befolyás dominál, nem dolgoztál még egy rendeset életedben. Elég szomoru már olyan fiatalon azt képzelni, hogy a pénzetekkel mindenkinél befolyást érhettek el. Tényleg rémálom lehet egy olyan nő, aki az eddigi macák helyett, akik jöttek mentek az édesapád életében, most rád is figyel, és ki meri jelenteni, hogy eddig téged valójában senki nem nevelt. Gondolkozz csak el.
2014. márc. 27. 16:25
 4/54 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a legjobban akkor jársz, ha apudnak azt mondod, hogy kitől milyen információt kaptál, azt mi támasztja alá, és hogy valóságtartalmának értékelését pedig rá bízod.
2014. márc. 27. 16:27
 5/54 A kérdező kommentje:

Azért tudom, hogy kidobná, mert az apám nem viselné el, ha megcsalnák. Nagyon féltékeny típus.

Nem azért rémálom, mert "próbál rám figyelni", hanem mert egy bunkó, pénzéhes, régimódi trampli.

Utál, ezt az apám húga is megmondta (meg kb. mindenki), pedig akkor még csak fél órája ismerte. Egy rokonunk mondta (ügyvéd), hogy megkérdezte tőle az egyik családi ünnepségen, hogyha neki és apámnak lenne egy közös gyereke, akkor én mennyit örökölnék az apám után, ha nem lenne végrendelet, meg hogy apa beleszólhat-e abba, hogy a nagyszüleim mennyi pénzt hagynak majd rám.

Szerencsére a "jó tanácsaival" semmit nem ér el, mert csak nevetek rajta és a próbálkozásain.

2014. márc. 27. 16:31
 6/54 anonim ***** válasza:
13%

odavan a pénzünkért (a családunknak van pénze és befolyása, ezekért rajong), kihasználja az apámat.

Szereptévesztésben vagy kérdező, az édespád pénze nem a te pénzed, nem pénzünkért, hanem az édesapám pénzéért. Te lehet hogy jobban félted azt a pénz, jobban odáig vagy érte, mint az a nő. Te befolyást látsz a pénzben, a nő nevelési tényezőt. Elgondolkodtató.

2014. márc. 27. 16:34
 7/54 anonim ***** válasza:
40%
Lehetnél teátrálisabb, az esküvőn kellene. Sajnos Mo.-on nem kérdezik meg a templomban, hogy "valaki tud-e valami okot, mondja vagy hallgassa el örökre".
2014. márc. 27. 16:35
 8/54 anonim ***** válasza:
20%
Aztán honnan veszed ezt a megcsalást? Pont rajtakaptad őket, mi?
2014. márc. 27. 16:35
 9/54 A kérdező kommentje:

z.su

Most komolyan ebbe kell belekötni? :)

Scythian

Nem bírnám elviselni a nőt augusztusig, szóval addig akkor sem várnék, ha minden tv élőben közvetítené a leégését.

# 8/8

Van jó pár bizonyítékom és ha nagyon biztosra akarok menni, akkor kép is lesz.

2014. márc. 27. 16:38
 10/54 anonim ***** válasza:
5%
Neked trampli ? - Nem te bujsz vele esténként ágyba, nem kell hogy neked tettszen. Örülhetne az édesapád, hogy azok után, hogy jöttek - mentek a macák az életében még szóba áll vele egyáltalán akárki is. Akármennyi pénze is legyen.
2014. márc. 27. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!