Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el az apámnak,...

Mikor mondjam el az apámnak, hogy az imádott menyasszonya megcsalja?

Figyelt kérdés

Apám világ életében olyan típusú férfi volt, akiért odavoltak a nők, általában elég fiatal barátnői voltak, de ők nem zavartak, mert vagy alig beszéltünk, vagy volt közös témánk és bírtam őket, vagy pedig nem volt hosszú a dolog.

Aztán tavaly megismert valami középkorú nőt, Karácsonykor bejelentették az eljegyzést (a nő akarta ennyire, folyton ezt hajtogatta) és nyár végén lenne az esküvő.

A nőt utálom, de ő is engem. Próbált beleszólni az életembe, mert szerinte apa semmire nem nevelt, csak elkényeztetett, nem normális, ahogyan élek, ezen változtatni kell. Aztán mamáék ebben leállították, de az egész család tudja, hogy odavan a pénzünkért (a családunknak van pénze és befolyása, ezekért rajong), kihasználja az apámat.

Viszont most megtudtam, hogy megcsalja és végre vége ennek a rémálomnak. Próbáltam eddig is elérni ezt, de ezzel most 100% a "siker".

De nem tudom, hogy mikor kéne apának elmondanom. Most szombaton lesz apa szülinapja és emiatt lesz egy nagy vacsora. Lehet, hogy addig kellene, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen az, hogy külön vannak.

Viszont lehet, hogy rám haragudni fog. Ezért gondoltam, hogy tatának vagy mamának kellene elmondania.

Vagy húzhatnám még egy kicsit, hogy a nőnek minél rosszabb legyen.

Szerintetek?

2014. márc. 27. 16:16
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
6%
Kedves kérdező, egy unatkozó elkényeztetett kislány vagy, aki képes még a szüleje életét is tönkretenni. Gyerek vagy, amit nehezen látsz be. Nem akarod tudomásul venni, hogy nincs mindenbe beleszólásod, többek között az édesapád hálószobájába sem. De ez tőled nem is várható. Sok boldogságot neked.
2014. márc. 27. 19:01
 42/54 anonim ***** válasza:
96%
Lehet ő mostoha.
2014. márc. 27. 19:02
 43/54 A kérdező kommentje:

Na jó, neked komoly problémáid lehetnek.

Nem gondolkoztál még azon, hogy kezeltetni kéne magad?

2014. márc. 27. 19:02
 44/54 anonim ***** válasza:
0%
Problémád neked van, azért irtad ki itt a kérdésed. Sokmindent nem tudsz még az életről. Nagyon sok mindent. De csak hajtsd a magad igazát. s állj az édesapád elé, hogy megcsalták. Nézd végig, ahogy az önbizalma megint elvész. Tudod, vannak gátlástalan emberek, akik képesek nem ismerni a határokat, és bele avatkozni még a hálószobai életbe is. Sok sikert. :)
2014. márc. 27. 19:10
 45/54 anonim ***** válasza:
94%

Milyen bizonyítékod van?

Légyszíves írd már le, mert ez így nagyon a levegőben van. Ha elég jó, akkor akár holnap is elmondhatod.

2014. márc. 27. 19:17
 46/54 anonim ***** válasza:
83%

z.su!

Ja, szerintem sem kéne ebbe beleavatkozni, hanem majd az apa jön rá magától, hogy a csaj megcsalja, mikor egy nap a saját szemével egy másik alakkal látja hemperegni. Mer' akkor nem veszíti el az önbizalmát... De addig is, nézze végig a gyerek, ahogy éppen a saját apját használják ki. Én a kérdező helyében minél előbb megosztanám a dolgot apámmal.

2014. márc. 27. 19:32
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
Mondom hogy én is megmondanám neki, még ma. Csak nem tudom miért kell itt az édesapját kitárgyalni, csak azért, hogy körülötte forogjon a világ ?Szeretsz kedves kérdező a középpontban lenni ? Azért szólsz az édesapádnak is, mert nem birod elviselni, hogy nem te vagy a középpontban. Vagy éppen arra vársz, hogy a seggedet nyalja itt a válaszolók többsége a pénzetek miatt ? talán az elit, ahogy irták előttem, ott próbálkozz, ott biztosan több nyelvre találsz. ha nem vetted volna észre kedves előttem szóló, a kérdést nem én tettem fel, vagyis ne nekem irogass. Hogy ezzel tisztában légy, nem kell főiskola.
2014. márc. 27. 19:38
 48/54 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező ne reagálj zsu kommentjeire,idővel csak megunja:)
2014. márc. 27. 19:50
 49/54 anonim ***** válasza:
0%
Igen kedves 48-as pontosan az jellemző az elitre amit most tettél.
2014. márc. 27. 19:56
 50/54 anonim ***** válasza:
Zsu, hány ellened szóló hozzászólás kell még hogy eszrevedd magad. Szerencsére a kérdezőnek már most több esze van mint neked és nem hallgat rád. Kopj le a témáról és a felfogasoddal rontsd el a Saját életed. Jah és remélem nem lesz gyereked.?
2014. márc. 27. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!