Ti elmondanátok a testvéreteknek ha szinte biztosan tudnátok, hogy a férje megcsalja?
Nehéz kérdés nagyon és főleg hogy a szinte ott van.
Elviekben úgy gondolom hogy nem kéne ez a kettőjük dolga és neki kell rájönnie , de gyakorlatban ha ilyen helyzetben lennék azt hiszem elmondanám , csak azért mert forditott helyzetben nem tudnám megbocsátani hogyha nekem nem mondanák el. Te szeretnéd ha elmondanák neked hogyha ilyen lenne? Próbálj ebből kiindulni. Bár most hogy jobban belegondolok én nem a testvéremnek mondanám el hanem a férjétől kérdezném meg hogy mi is ez mégis! Az utolsó a végleges döntésem:DD
Attól függ....
Ha a bátyámat vagy az öcsémet csalná a felesége akkor természetesen elmondanám. Ha a bátyám vagy az öcsém csalná a feleségét akkor természetesen nem szólnék a feleségnek.
Ha a nővérem vagy a húgom csalná a férjét akkor elmondanám a férjüknek. A húgomat vagy a nővéremet megcsalná a férje akkor nem szólnék semmit.
Azt hiszem gyáván névtelenül szólnék, intézném úgy, hogy megtudja
Sosem lehet tudni hogyan reagál egy nő, akár egy férfi egy ilyen hírre, a legtöbbször a rossz hír hozóját kezdik el utálni.
A másik lehetőség, ha a sógoroddal beszélsz.
itt az én kérdésem:
elmondanátok a férjnek/feleségnek ha tudnátok hogy a testvéretek megcsalja?
utolsó előtti vagyok..
ugyanazt tenném, mint amit írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!