Mikor mondjam el az apámnak, hogy az imádott menyasszonya megcsalja?
Apám világ életében olyan típusú férfi volt, akiért odavoltak a nők, általában elég fiatal barátnői voltak, de ők nem zavartak, mert vagy alig beszéltünk, vagy volt közös témánk és bírtam őket, vagy pedig nem volt hosszú a dolog.
Aztán tavaly megismert valami középkorú nőt, Karácsonykor bejelentették az eljegyzést (a nő akarta ennyire, folyton ezt hajtogatta) és nyár végén lenne az esküvő.
A nőt utálom, de ő is engem. Próbált beleszólni az életembe, mert szerinte apa semmire nem nevelt, csak elkényeztetett, nem normális, ahogyan élek, ezen változtatni kell. Aztán mamáék ebben leállították, de az egész család tudja, hogy odavan a pénzünkért (a családunknak van pénze és befolyása, ezekért rajong), kihasználja az apámat.
Viszont most megtudtam, hogy megcsalja és végre vége ennek a rémálomnak. Próbáltam eddig is elérni ezt, de ezzel most 100% a "siker".
De nem tudom, hogy mikor kéne apának elmondanom. Most szombaton lesz apa szülinapja és emiatt lesz egy nagy vacsora. Lehet, hogy addig kellene, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen az, hogy külön vannak.
Viszont lehet, hogy rám haragudni fog. Ezért gondoltam, hogy tatának vagy mamának kellene elmondania.
Vagy húzhatnám még egy kicsit, hogy a nőnek minél rosszabb legyen.
Szerintetek?
Kedves Kérdező!
Apádnak a pénzéhes undorító ribi barátnője, pontosan ugyan olyan lehet,
mint ez az agyhalott "zsu" nevű i d i ó t a !!!
Nem irigyellek!
Szóval ha valaki rossz szexben(ez egyéni megítélés, talán próbáltad az apját?), az azt érdemli, hogy megcsalják.
Akkor akinek szellemi gondjai vannak, az mit érdemel? Mert nálad erős a gyanúm az utóbbira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!