Apum megcsalja anyukámat. Mit tegyek?
bezzeg ha nő csalna, egyből az lenne a tanácsotok,hogy: köpd be, tudnia kell róla apádnak.
én beköpném,mint a sz@rt.
beszélj apuddal. sokra nem mész vele nyilván, hiszen az ő döntése, de azt elmondhatod neki hogy bár nem tudod hogyy milyen okok vezetek idáig ez akkor sem fer anyuddal szemben..
persze nálunk a rokonságban történt olyan hogy a "gyerekek" 20 évesen jöttek rá hogy a két szül évek óta "csalja" egymást
Beszélj apukáddal, mert az is lehet, hogy anyukád tud róla, vagy nyílt kapcsolatban élnek, stb. A reakciójából rá fogsz jönni.
Ha tényleg becsapja, akkor mondd meg anyukádnak. Persze, felborítja a családi idillt, de senki nem érdemli meg hogy átverjék, a szemébe hazudjanak.
Pont hogy múltkor olvasgattam itt a kérdéseket és amikor a nő csalja meg a férjét,akkor mindig az a tanács, hogy ne mondja el a férjnek/apjának. Vissza lehet olvasni a kérédseket, mi9ndenki találhat egy csomó ilyet. DE ez érthető itt nők vannak többségben és összetartanak,csak kár hogy itt az összetartás a férfiak szapulásával ki is merül, de mindegy ez más tészta.
Múltkor ugyanez a szokásos dolog ment, azt írták ne mondja el az apjának a feleség hűtlenségét,mert ez az ő dolguk, erre én meg azt írtam, hogy hiába az ő dolguk, ha az apa nem tud róla,mert így esély sincs arrra hogy megbeszéljék,de lepontoztak...
Szóval ha most egyenlő bánásmód lenne,akkor itt csak az lenne a jó válasz, hogy ne mondd el,mert az ő dolguk és apukád csúnya ejnye bejnye,de azért mégsem szabad beleavatkozni ebbe...(persze én ettől függetlenül ugyanúgy elmondanám akár az férfi,akár a nő tenni,nálam ez az egyenlő bánásmód)
Sok oka lehet annak, hogy a házaspár egyik tagja a megcsaláshoz "nyúl". Sokszor a harmadik belépése egyfajta jelzés, út a kapcsolat felfrissítéséhez, rendezéséhez.
Ha már 20 éves vagy, ahogy írod, szerintem igazán leülhetsz apáddal és elmondhatod neki, hogy mekkora fájdalmat okoz neked az ő döntése, és ha úgy gondolod, elmondhatod neki, hogy érdemes volna anyáddal beszélnie a problémákról, mert a félrelépés nem fogja megoldani azokat, legfeljebb segít nagyobbat robbantani az ingataggá vált családi rendszeren.
Én arra biztatnálak, hogy édesapáddal beszélj, egyéb teendőd szerintem nem nagyon van.
9-es válaszolóval értek egyet.
Ülj le apáddal és mondd el neki hogy tudsz mindenről.
Onnantól a te vérmérsékletedtől függ az egész: megtarthatod a titkot, vagy megfenyegetheted hogy ha nem ő mondja el akkor te.
Innen nehéz jó tanácsot adni, te jobban átlátod majd a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!