Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám megcsalja anyukámat, valaki megtudja mondani hogy mi ez a szám:3690643345?
Ennek az oldalnak a száma. Társkereső...
Sajnálom, hogy így alakult:/ De szerintem ne ártsd bele magad, iszonyú nagy vitákat robbanthatsz ki.
20L
Utolsó: mennyivel jobb az, hogy ha azt érzi, hogy az anyukája állapota romlott amiatt, hogy ezt elmondta neki? Mennyit tudna most szerinted kezdeni ezzel a helyzettel?
Mennyivel lenne jobb, hogy ha Ő ugrasztja egymásnak a szüleit és utána élete végéig ezzel a bűntudattal kell élnie?
Ez nem az Ő sara, Ő egy gyerek és nem az a dolga, hogy beleszóljon a szülei kapcsolatába. Esetleg még az édesapjának mondhatná meg, hogy tud róla...
Úgy sem tudja rendbe hozni köztük a dolgukat, és nem is az ő felelőssége. Ez a szülei felelőssége. Kívülről megítélni, hogy miért tesz valaki valamit, nem lehet. És nem is dolga senkinek.
Ha beleavatkozik, valamelyik szülővel neki is meg fog romlani a kapcsolata..
Nem vagyok meggyőződve az igazamról, de szerintem az anyja tartozik magyarázattal, ezért csak neki kéne először említeni a dolgot.
De, mondom, nagyon nehéz eset, nem látható előre, hogyan reagálnak majd a szülők, vagyis most csak az anya, ami a gyerek szempontjából nagyon nem mindegy. Támogatom azt, hogy a gyerek ne robbantson ki konfliktust, ne ugrassza egymásnak a szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!