Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a bátyám megcsalja a sógornőmet 3 hónapja. Tegnap derült ki. Szegény totál ki van. Szerintetek belefolyak vagy maradjak ki belőle. Mit tudnák csinálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:24
1/26 anonim válasza:
Ne szólj bele ez nem a te dolgod!
2/26 anonim válasza:
Vígasztald a sógornődet,a bátyádat pedig hord le! Én biztosan ezt tenném.
3/26 anonim válasza:
Szerintem a véleményedet igenis mond el, nem szabad szemet hunyni a "rossz" dolgok felett! A sógornődet is támogathatod ezzel, a bátyád pedig ne higgye azt, hogy nem hibázott. Viszont abba tényleg ne szólj bele, hogy mit csináljanak.
4/26 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, sztem is ez a helyes. Mindenképp érezze a sógornőd a támogatást, a tesód a nemtetszést, de a többibe tényleg nem szabad belefolyni
5/26 anonim válasza:
Határolódj el a dologtól. Ez az ő dolguk.
6/26 anonim válasza:
nem erdemes beleszolni. az ö levesük egyek is meg. persze h sajnalod a csajt., de a kerdes miert kurt ferre a tesod? amugyis ....ezen inkabb battyadnak kellene ragja magat, ha pedig nem teszi....tyha, :S
7/26 anonim válasza:
én tuti, hogy megmondanám a véleményem. ezt a nem kell belefolyni dolgot orbitális álszentségnek tartom. egy vadidegennek én sem szólnék bele, de szerintem a barátodnak, családtagodnak, ha jó és bizalmas a kapcsolatotok szinte kötelességed megmondani, ha valamit rosszul csinál. elvégre ki mondja meg, ha nem az, akit szeretsz és aki szeret téged? és az ember kívülállóként általában tisztábban lát.
8/26 anonim válasza:
Nem kell belefolyni, főle ne úgy, hogy a sógornődet pátyolgatod. Neked a saját családtagoddal kell tartanod, akármi is van. Nyilván nem fogod megdícsérni és egyet érteni vele, de az is egy ócska dolog lenne, hogy a testvéred "ellen" lennél. Ha a sógornőd akar veled beszélni, akkor hallgasd meg, de nem dolgod, hogy a bátyádat vele együtt szapuld. Ezt mondd is meg neki, hogy sajnálod, megérted, de nem akarsz beleszólni.
9/26 yuda válasza:
Kétféleképpen sülhet el a dolog kettejük között ez világos: és az egyiknél, ha belefolysz rád fognak haragudni, ha mégsem azt választják- tehát saját jólfelfogott érdekedből maradj ki ebből.
10/26 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, mindenki tudott a megcsalásról a feleséget kivéve, és akkor egyszer már amikor áradozott a férjéről akkor mondták neki, hogy nyisd már ki a szemed. Nem akartak belefolyni, de annyira sajnálták. Utána kibékültek, de újra megcsalta,utána elváltak. A mai napig sem volt harag sem a beleszólásból, sem az elvált felek között a történet ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!