Lehet h ezért nem bírom a sógornőmet?
a helyzet az h a sógornőm (nálam fél évvel idősebb) és vmiért nem jövök ki vele próbál velem kedves lenni de nekem vmiért a kezdetektől fogva nem volt szimpatikus..nekem úgy tűnik mindíg h megjátsza magát, mikor a családi társaságában van 1nagyszájú kényes kis csaj de mikor a tesómmal van tök aranyos..legalábbis próbál az lenni de én talán még azt nembírom benne h a szüleim és a báttyám folyton hozzá hasonlítgat h ő jobb nálam ebben meg abban és ez frusztrál mert semmi alapja nincs ezeknek..lehet h ezért nem kedvelem?
egyébként szeretnék vele jóban lenni mert szeretem a báttyámat csak a csaj nekem ellenszenves..alapból nembírom a kényeseket..:S
16/L
"16/L -- a sógornőm (nálam fél évvel idősebb)"
Cigányok vagytok?
dehogy házasodtak csak azért írtam h sógornőm mert nem akartam kiírni állandóan h a testvérem barátnője..
egyébként nem nem vagyunk cigányok...-.-"
de ti minek válaszoltok ha értelmes választ nem tudtok adni..azért köszönöm h legalább elolvastátok:)
Függesz attól a lánytól? - Nem.
Akkor meg?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!