Nincs kedve a nejem nek lefeküdni velem mert nem tetszik neki a hasa és ezert azt hiszi nekem sem. Elmondom hogy 55kg. Csak ő beképzeli hogy nagy a hasa. Mégis hgy magyarázzam meg neki hogy dilis?
Uhh, 55 kg-mal tényleg nem lehet olyan vészes a helyzet, még akkor sem, ha alacsony. De ha egy nő beképzel valamit magának, akkor arról senki sem tudja lebeszélni, csak saját maga :)Párszor kapd el jó hevesen, és közöld vele, hogy nem lennél ilyen kanos, ha nem lenne annyira gyönyörű:)
23/N
Ez nem a hasról szól, hanem az önbizalomhiányról.
Azzal tudnád esetleg kicselezni, hogy ráveszed hasizom gyakorlatokra (ami mellesleg lokálisan nem szedi le a zsírt), majd néhány naponta megdicséred, hogy egyre jobban néz ki.
Ha a zsír nem is jön le, feszesedni fog az alatta erősödő izomtól és optikailag neki is fel fog tűnni.
sehogy :) csak egyszerűen ne értsd, miről beszél
nálam hatásos volt, nagyon jól csinálta a párom, engem így tett Istennővé (pedig én reálisan látva sem vagyok normál testalkatú)
Ha neki nem tetszik, csinálhatsz, mondhatsz bármit, nem fogja elhinni. Inkább beszéld rá a futóedzésre, hogy lemenjen a háj.
Mert gondolom erről van szó, ugye, hogy előredomborodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!