Nincs kedve a nejem nek lefeküdni velem mert nem tetszik neki a hasa és ezert azt hiszi nekem sem. Elmondom hogy 55kg. Csak ő beképzeli hogy nagy a hasa. Mégis hgy magyarázzam meg neki hogy dilis?
155/50 kg vagyok és baromira nincs rajtam felesleg. A hasamon lehet, hogy van egy fél centis zsírréteg, de ha azt le akarnám szedni, az már a fitness bajnokok szálkásító diétáját igényelné.
170 centis nőnek hogy lehetne akkor hasa???
A sportos egyébként nem Rubint Rékát jelenti, ő már a versenysportoló kategória, ilyen alkatot csak hivatásszerű sporttal lehet elérni.
Nőknél (aki csak hobbi szinten sportol és nem speciális diétán van), a fenti linken látható kép már sportos. Eleve, a nők nehezebben is növesztenek izmot, ugyanannyi edzéstől egy férfi a tesztoszteron miatt háromszor olyan izmos lesz.
Nem lehet, hogy a műsorvezetőre féltékeny valamiért? Mondjuk neki ez az elérendő ideál és szeretne hasonlítani rá?
Ami nettó hülyeség, mert gondolom más a csontszerkezete, arcberendezése, szóval mission impossible és hülyeség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!