Nincs kedve a nejem nek lefeküdni velem mert nem tetszik neki a hasa és ezert azt hiszi nekem sem. Elmondom hogy 55kg. Csak ő beképzeli hogy nagy a hasa. Mégis hgy magyarázzam meg neki hogy dilis?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 20:22
11/26 A kérdező kommentje:
igen pont ilyen sötétben szexel csak amikor nagynéha csináljuk. és a hasát takargatja. de ez beteges komolyan tényleg nincs hasa.nem tudom mit tegyek már
2011. nov. 5. 20:54
12/26 anonim válasza:
Ördög Nórinak nem csak a hasa lapos, hanem mindene...Két lábon járó ócska seprűre akar talán hasonlítani a feleséged?? De még az is vonzóbb Ördög Nóránál...
13/26 anonim válasza:
Ahogy mondtam, önbizalomhiány. Ma a hasa, holnap a feneke, utána a melle - mindig van mit találni.
Tényleg csak kíváncsiságból: hány centi és mennyire izmos/sportos?
14/26 A kérdező kommentje:
mindig valami nőre féltékeny akit kinéz a tvből vagy az ujságból és ő ugy mondja tudja hogy nekem xy tetszik. Most erre mit mondjak? Nem azért de a nejem tárgyilagosan is jobb nő mint az ördög nóri , persze a rubint rékánál rosszabb de nekem akkor is ő a legszebb.kis vékony aranyos nő szép arccal. nem szoktam másra erotikus célzattal nézni csak rá de ő ezt nem hiszi el. ez miért lehet?
2011. nov. 5. 20:57
15/26 A kérdező kommentje:
170 cm. tornabérlete van.de nem izmos csak picit. Ördög Nórinál csinosabb nőiesebb de nem olyan nagymellü és izmos mint rubint réka.kb mint az a csaj aki most énekelt az rtlen
2011. nov. 5. 21:00
16/26 anonim válasza:
Én is 170 cm vagyok, 56 kg, és k@rvára nincs felesleg rajtam...A feleségeden se lehet, mozogjon többet, hátha kedvezően befolyásolja a közérzetét, plusz egy kis izomtól feszesebb is lesz. Ha amúgy a kapcsolatotok rendben van, elképzelésem sincs, mi lehet a baja. Mindig ilyen volt, vagy csak mostanában változott meg?
17/26 anonim válasza:
én vagyok a hastakargatós :( én féltékeny nem vagyok, inkább irígy. Tény, hogy fogyni akarok, de az Ördög Nóri szerintem sem nőies :( mi azért sexelünk, csak folyton azon jár az agyam, hogy nehogy hozzáérjen a hasamhoz, mert megundorodik tőlem :(
18/26 anonim válasza:
Nincs valami baj a szexuális életetekkel?
Mert nekem egyből ez jött le. A többi csak hivatkozás.
Egy 170 cm magas 55 kg-os nő karcsú!
Nem lehet hogy nem akar veled lefeküdni mert valami problémája van a szexel kapcsolatban?
19/26 A kérdező kommentje:
utólsó szerintem neked se kéne takargatni maga akit szeretünk azt ugy szeretjük ahogy van. én a nejem tetőtöl talpig szeretem mindenét mert szeretem. a te férjed is biztos igy van a hasad is tetszik neki.
2011. nov. 5. 21:20
20/26 anonim válasza:
A feleséged nem szeret kefé.lni! Fél tőle, vagy tőled. Lehet fáj neki, lehet durván csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!