Nagymamám azt akarja, hogy Pongrácz doktor műtse meg az epekövére a Csillagvirág Klinikán. Hogy magyarázzam el neki, hogy az egy nem létező kórház?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 16:23
1/18 anonim válasza:
Mivel mostanaban sok minden valtozik, azt kell mondani, hogy megszunt, bezartak sajnos!
2/18 anonim válasza:
sehogy, műttessétek meg, az a lényeg, hogy jobban legyen!!
3/18 anonim válasza:
Mondjátok meg, hogy ott biztos nem, mert volt ott már minden, terrorista, őrült, bérgyilkos stb.
4/18 anonim válasza:
szerintem előbb tudod neki elmagyarázni, hogy Pongrácz doktor nagyon elfoglalt, nem tudja őt fogadni, nagymamád is a saját szemével láthatja, mennyi betege van minden nap
ne törd össze az illúzióját, így mindenki jól járhat
5/18 A kérdező kommentje:
utolsónak:ezt fogjuk neki mondani,amit írtál,csak elhiszi
2011. szept. 11. 16:33
6/18 anonim válasza:
Szerintem is azt kellene mondani, hogy elfoglalt, meg most lövöldözés is volt, szegény Bettike is ki van borulva... Csak elhiszi.
7/18 anonim válasza:
Erről az jutott eszembe, mikor az öreg Pista bácsi megnézte a Csillagok Háborúját, és a moziból kifelé jövet csak fogta a fejét, és motyogta, hogy "Ááááá, hát én eztet nem hiszem el..."
8/18 anonim válasza:
Nekem meg az, amikor Esmeradlának gyűjtöttek a nagyeszű magyarok a szemműtétére.
Engem érdekelne, öreg koromra miért leszek hiszékenyebb?
9/18 anonim válasza:
Az időseknél gyakrabban fordul elő az Alzheimer-kór,és ők ezért "hiszékenyebbek".Sok már olyan,mint egy kisgyermek,nekünk kell vigyázni rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!