Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk anyósommal, ha megcsalja a férjét. Bújkál. Stb? 2pici (3éves) gyerek várja otthon.
Mit tehetnénk vele hogy ezt ne tegye??? Egy nála 15évvel fiatalabb,csöves,alkoholista figurával csalja a férjét,aki imádja,és meghalni képes lenne érte. Ismerem őket mint a tenyeremet,és tudom,hogy a férje nem adott rá okot. Kitalálta,hogy ő börtönben érzi otthon magát...de hát hány ember él így,és megtalálja mégis a szépséget az életében.
Ráadásul szerintetek mit akar ez a csöves g*ci??? A pénzt meg a házat...ez egyértelmű.A párom ki van idegileg teljesen,már néha mi marjuk egymást emiatt.
Nekem lelkiismeret furdalásom van,mikor a férjével találkozok. Nem akarok senkit sem megbántani. De ha ezt sokáig csinálja,akkor tönkre teszi a családját.
Én meg amúgy is hirtelen ember vagyok,így nem tudom meddig tudom fogni a pofámat...akár a férjével szemben,akár neki ne mondjam meg a véleményemet...
Könyörgöm csak normális válaszokat írjatok,amik hasznunkra válhatnak.
Ez nagyon komoly dolog így nem akarok hülyeségeket olvasni.
A saját gyermekei...4-en vannak,amúgy. A párom 24,az öccse 18,és a két kislány. Nem hajlandó páromat végighallgatni.
Szerintetek,ha este kimegyünk oda,ahol le szoktak ülni "nyalakodni" (mert kilestük,h hova mennek ilyenkor),és elbeszélgetünk velük,akkor az jó ötlet???
Köszi,amúgy a válaszokat!!!!
Rendesek vagytok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!