Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyünk anyósommal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajna88 kérdése:

Mit tegyünk anyósommal, ha megcsalja a férjét. Bújkál. Stb? 2pici (3éves) gyerek várja otthon.

Figyelt kérdés

Mit tehetnénk vele hogy ezt ne tegye??? Egy nála 15évvel fiatalabb,csöves,alkoholista figurával csalja a férjét,aki imádja,és meghalni képes lenne érte. Ismerem őket mint a tenyeremet,és tudom,hogy a férje nem adott rá okot. Kitalálta,hogy ő börtönben érzi otthon magát...de hát hány ember él így,és megtalálja mégis a szépséget az életében.

Ráadásul szerintetek mit akar ez a csöves g*ci??? A pénzt meg a házat...ez egyértelmű.A párom ki van idegileg teljesen,már néha mi marjuk egymást emiatt.

Nekem lelkiismeret furdalásom van,mikor a férjével találkozok. Nem akarok senkit sem megbántani. De ha ezt sokáig csinálja,akkor tönkre teszi a családját.

Én meg amúgy is hirtelen ember vagyok,így nem tudom meddig tudom fogni a pofámat...akár a férjével szemben,akár neki ne mondjam meg a véleményemet...

Könyörgöm csak normális válaszokat írjatok,amik hasznunkra válhatnak.

Ez nagyon komoly dolog így nem akarok hülyeségeket olvasni.

2010. szept. 6. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Intézzétek úgy, hogy a férje kezdjen gyanakodni. Ne ti mondjátok meg, de tegyetek rá célzást, és szervezzétek úgy a dolgokat, hogy rávezetitek. Undorító dolog amit az öreglány csinál, ha van hozzá bátorsága, akkor ahhoz is legyen hogy bevallja a férjének.
2010. szept. 7. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Már egyszer megcsinálta ezt,ugyanezzel a férfival...megcsalta,de akkor még nem voltak a lányok,így a férje fel tudta dolgozni,majd megbocsájtott. De már akkor is ki volt!,ha ez kiderül mégegyszer,akkor biztosan összeroppan....:(:(

Mellesleg,ott van a két gyerkőc...ha szétmennek,akkor a két kislány is megsínyli.:S:S

2010. szept. 7. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyanmár.A két kislány igyis ugyis megsinyli,főleg akkor ha kirobbantotok egy botrányt...a nő pedig valószinűleg nem fogja abbahagyni a találkozgatást a másik férfival...

Beszélgessetek el az anyóssal,mit akar,válni,vagy csak szórakozni?Mert ha válni,akkor tegye azt tiszta lapokkal,és közölje ezt a férjével,mert különben mondjátok meg(inkább a párod,ne rád haragudjon) hogy ti fogjátok.Ha meg nem akar válni akkor vagy fejezze be a félrelépést,vagy tegye diszkrétebben.

2010. szept. 7. 16:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...
2010. szept. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!