Mikor mondjam el az apámnak, hogy az imádott menyasszonya megcsalja?
Apám világ életében olyan típusú férfi volt, akiért odavoltak a nők, általában elég fiatal barátnői voltak, de ők nem zavartak, mert vagy alig beszéltünk, vagy volt közös témánk és bírtam őket, vagy pedig nem volt hosszú a dolog.
Aztán tavaly megismert valami középkorú nőt, Karácsonykor bejelentették az eljegyzést (a nő akarta ennyire, folyton ezt hajtogatta) és nyár végén lenne az esküvő.
A nőt utálom, de ő is engem. Próbált beleszólni az életembe, mert szerinte apa semmire nem nevelt, csak elkényeztetett, nem normális, ahogyan élek, ezen változtatni kell. Aztán mamáék ebben leállították, de az egész család tudja, hogy odavan a pénzünkért (a családunknak van pénze és befolyása, ezekért rajong), kihasználja az apámat.
Viszont most megtudtam, hogy megcsalja és végre vége ennek a rémálomnak. Próbáltam eddig is elérni ezt, de ezzel most 100% a "siker".
De nem tudom, hogy mikor kéne apának elmondanom. Most szombaton lesz apa szülinapja és emiatt lesz egy nagy vacsora. Lehet, hogy addig kellene, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen az, hogy külön vannak.
Viszont lehet, hogy rám haragudni fog. Ezért gondoltam, hogy tatának vagy mamának kellene elmondania.
Vagy húzhatnám még egy kicsit, hogy a nőnek minél rosszabb legyen.
Szerintetek?
Igen, készülj fel, hogy az édesapád nagyon fog rád haragudni. Nem fogja megköszönni neked, amiért az ő felnőtt életébe bele akarsz avatkozni.
de ha már annyira buzgólkodsz, miért nem akasz segiteni annak a nőnek ? Miért nem mondod el neki, hogy az édesapád féltékeny természetű, annak ellenére, hogy nála jöttek-mentek a nők. Hogy készüljön fel az állandó bizalmatlanságra, kérdezősködésekre, ellenőrzésekre, ami megmérgezi előbb-utóbb a jó házaságot is. Még mielőtt elcsattannak az első pofonok.
Arra figyelj, hogy mielőtt elmondod apudnak legyen a kezedben bizonyíték. Mivel kölcsönös a nő és közted az unszimpátia, a végén még azt fogja mindenki gondolni, hogy csak keverni akarod azt a bizonyosat.
Szóval fénykép, vagy sms, vagy bármi más ami egyértelművé teszi.
Amíg ez nincs, addig csak áskálódás lesz és fölösleges vita. Légy óvatos és körültekintő.
Amúgy apudat se értem. Sose tudnék olyan párt választani, aki ki nem állhatja a gyerekemet. Talán a gyerek előbb volt, még ha nem is marad a mindennapok része, hiszen kirepül. Fontos lenne apuddal erről is beszélni.
14-es, . Sose tudnék olyan párt választani, aki ki nem állhatja a gyerekemet
Volt már néhány maca az édesapa életében, mindegyik csak a nemi örömökért tartatott ott, nem családi életet akart az édesapa. Nem feleséget, nevelőanyát. Most először ismerkedett meg egy nővel, akire mint feleségre, nevelőanyára gondolna, és itt a gyerek kétségbeesik, mi lesz a teljhatalmával, és a pénzzel ?
Nekem ez a történet egy hisztis, elkényeztetett fiúról szól. Aki ráadásúl még bosszúvágyó is.
Kérdező: Amint van meggyőző bizonyítékod egyből mond el. Mert különben te is csak szórakozol és nem csak a nővel. Ha fél bizonyítékokkal oda állsz, akkor tuti, hogy többet semmit nem találsz róla.
"Volt már néhány maca az édesapa életében, mindegyik csak a nemi örömökért tartatott ott, nem családi életet akart az édesapa. Nem feleséget, nevelőanyát. Most először ismerkedett meg egy nővel, akire mint feleségre, nevelőanyára gondolna, és itt a gyerek kétségbeesik, mi lesz a teljhatalmával, és a pénzzel ?
Nekem ez a történet egy hisztis, elkényeztetett fiúról szól. Aki ráadásúl még bosszúvágyó is."
A legjobb mostohaanyák mindig más farkát zabálják. Ez köztudott.(szarkazmus) Szerintem te meg se szólalj inkább, annyi hülyeséget összehordtál. Egyébként leli a szövegről, hogy lány a kérdező.
16-os, köszönöm a hozzászólásodat, annál keményebb felfogás nem igen kell, mint amikor egy személy a pénz megszállottja. Már pedig a fenti történetben akad néhány személy aki teljhatalmat gondol a pénzén keresztül.
és mit akar a kedves kérdező ? Megint macákat ? Vagy netán hogy az édesapja magára maradjon végleg ? Vagy majd ő választ neki társat ?
Kicsit túl van dramatizálva a történet.
A legjobb mostohaanyák mindig más farkát zabálják. Ez köztudott.(szarkazmus) Szerintem te meg se szólalj inkább, annyi hülyeséget összehordtál. Egyébként leli a szövegről, hogy lány a kérdező.
Ezzel a hozzászólásoddal magadat minősited. értékelhetetlen.
Van bizonyítékom, szerintem elég jó...
Igen, tényleg annyira utálom, hogy bármit megtennék, hogy eltűnjön innen. De már megtanultam, hogy csak úgy csinálhatok bármit, ha biztosra megyek és nem olyan dolgokat állítok, amire rá tud cáfolni.
Apa nem gondolja, hogy utálna a menyasszonya. Azt mondja, hogy csak bebeszélem magamnak és nem érti, miért nem nyitok felé, amikor olyan kedves és barátságos... Aha, persze. Olyan barátságos, mint egy éhes oroszlán.
z.su
Megsúgom, lány vagyok. ;D
Neki nem kell a nevelőanyámnak lennie. Apa is elmondta neki, hogy a nevelést bízza rá és anyára. De nem fogja fel, csak osztogatja a "tanácsokat".
Annyira tudsz ítélkezni, de kíváncsi lennék valamire... Te közeli ismerőse vagy a családunknak, a legjobb barátnőm lennél, vagy esetleg a nővel vagy jóba?
Vagy miért ítélkezel ennyire?
A mamám a világ egyik legtürelmesebb, legkedvesebb embere, de ezt a nőt még ő sem tudja elviselni. Nem csak én utálom, hanem szinte az összes rokonunk, apa legjobb barátai sem kedvelik túlzottan (ők mondták).
Akkor most mindenki hülye és csak apám menyasszonya normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!