Akarnátok tudni, ha a gyereketeket megcsalja a párja? Vagy inkább nem avatkoznátok bele?
Ha megtudnám, szólnék neki nyilván, ne csináljanak már belőle hülyét...
Aztán hogy ezután mit tesz a gyerek, abba nem avatkoznék bele, max elmondanám a véleményemet, ha érdekli.
Már hogy mit tudna a gyerekem?
Hogy engem megcsal az én párom, vagyis az ő másik szülője? Naná, ha tudja, akkor igenis mondja!
Vagy ha a gyerek tudná, hogy őt megcsalják? Nos mégiscsak felnőtt, nem kötelessége mindenről beszámolnia nekem, tehát nem várnám el. De ha elmondja, mert tanácstalan, akkor meghallgatnám és segítenék amiben tudok...
Nem, nem szeretném tudni...
Nem avatkozhatok bele az életükbe, nem is szeretnék. Benne van apakliban, hogy a gyerekem megbocsájt a párjának, én akkor sem tudnék hozzá megfelelően viszonyulni ezek után..( vagyis pont megfelelően viszonyulnék, ahogy szerintem a gyerekemnek kellene, de éppen ez az amit nem tehetek, hiszen az ő élete, döntése, amihez eneem nincsen "közöm"... Viszont, ha emiatt szakitanak, valanak nem bánom, ha elmondja, csak tudjam miért, és tudjam tamogatni.. Örülnek, ha megbízna bennem..
Viszont ha döntés előtt mondaná el, akkor tuti lebeszélnem a békülésről..es ez nem feltétlenül lenne helyes....
Nem várom el a gyerekemtől, hogy elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!