Mi volt ez? Megcsalja?
15-ös, igazad van,de akkor is megkérdezném. Persze mindenféleképpen elmondanám, főleg egy olyan apának, aki értünk gürizik és dolgozza agyon magát!
Nekem is Németországban dolgozik a párom, terhesen itthon várom, 4-5 hetente jár haza, és annyira mélységesen tisztelem, hogy ezt megteszi, pedig rossz mindkettőnknek, eszembe sem jutna megcsalni, inkább felakasztanám magam, annyira szégyellném magam!!
Persze, szaladjon apuhoz, robbanjon fel a család, aztán pont ő fogja a levét meginni, mert valószínűleg szörnyű veszekedések lesznek, válás, anyagi hercehurcák, majd úgyis az anyjához fog kerülni, aki ezt nem fogja megköszönni, végül száz százalék, hogy a pszichológusnál fog jó esetben kikötni, rosszabb esetben pedig rossz társaságba kerül.
Komolyan ezt kívánjátok ennek a gyereknek??? itt most nem az apáról meg az anyáról van szó, hanem a gyerekről, akinek mindezt át kell majd élnie, ha fejvesztve rohan apuhoz.
Kedves kérdező, ne mondj ilyeneket, hogy utálsz élni és ne félj!
Ebben a történetben az egyetlen bűnös, anyukád! Félnivalója egyedül neki van.
Azt mondod, nem tudod hogy állj anyukád elé!
Én azt mondom, nem neked kell elé állnod!
Beszélj apukáddal, mondd el a történteket.
Ha beszéltél vele, onnantól már apukád feladata, hogy lerendezze a feleségével a porblémát.
Mégegyszer kérlek, ne hallgass azokra, akik, azt mondják, hogy falazz anyukádnak, vagy, hogy Te beszélj vele!
Ha megfogadod az én tanácsomat, nagyon sok gondtól, bajtól óvod meg magadat és édesapádat!
Bátorságot és sok sikert kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!