Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?
19 nem érdekel más véleménye de ők adnak neki hangot folyton
Vagy hazudjak hogy párom van hoyg békén hagyjanak?
Én költözzek el mert felnőtt emberek olyan primitívek hogy másokat cikiznek?
Nekem sincs párom, de engem senki nem cseszeget.
Én nő vagyok és 30 felett, szóval ha valakit engem “illene” cseszegetni, hogy mikor szülök már stb, de hál isten nem teszik.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az előző hozzászólók tapasztalata nem valós, hanem hogy lehet környezetet kéne váltani.
24
Miért volt kár? Tök mindegy miért nincs, a lényeg nem azon volt. Hanem hogy senki nem cseszeget, pedig a nőket jobban szoktál, hogy “szüjjé már”. A környezet a fontos.
Elhiszem, hogy nem tud valaki csak úgy elköltözni stb, de lehet apró lépésekkel megtudja változtatni a környezetét, hogy nyugodtabb helyre kerüljön.
26 "Az valahogy sose merül fel bennük hogy olyan pocsékul nézek ki, hogy undorodnak tőlem a nők. Nagyon ronda fejem van, hiába próbáltam edzéssel, öltözködéssel vonzóbbá tenni magam, továbbra is nevetnek a nők ha rájuk nézek."
Később kifejtette hogy miért nincs barátnője.
Neked meg azért nincs pasid mert nem akarsz.
Ezt már üldözési mániának hívják.
Rendben, akkor a fiú testvéremet se cseszegeti senki, évek óta egyedül van ő is.
A környezeten van a hangsúly, de látom nem akarjátok megérteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!