Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban 30 fölöttiekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban 30 fölöttiekhez szól a kérdés: ti észrevettétek, hogy újabban sokkal nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha bezárkóztak volna az emberek, vagy nem is tudom. Vagy régebben is ennyi rossz kapcsolat és egyedülálló ember volt?

2019. dec. 2. 23:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Nehéz. Mint Kiszel Tünde búvárruhában.
2019. dec. 3. 00:03
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Búvárruhában jobban néz ki!!!!
2019. dec. 3. 00:03
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Tünde mindenhogy csodálatos!
2019. dec. 3. 00:05
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Igen, észre. Szemezni nem lehet, mert mindenki a telefonjába van belebújva. A férfiaknak csak szexpartner kell, a nőknek meg csak Mr.Tökéletes. És olyan sincs, hogy önzetlenség, mert a média már átmosta az emberek agyát. Mindennek rólam kell szólnia, én, én, én.
2019. dec. 3. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
"...a nőknek meg csak Mr.Tökéletes." kifelejtetted, hogy de csak szexpartnernek, mivel az elköteleződés egyenlő lett a rabsággal. ;)
2019. dec. 3. 00:29
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
észre. hát még 40 fölött!
2019. dec. 3. 00:36
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
4esnek igaza van!!!
2019. dec. 3. 00:48
 8/14 anonim ***** válasza:
35%

Mindennel konnyebb. Soha nem voltam ilyen kelendo. A konditeremben meg a bulikban ,uzletekben is tapadnak ram a fiuk ferfiak. Komoly es komolytalan szandekkal.

36/N

2019. dec. 3. 02:26
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
8-assal ertek egyet, detto ugyanez. Barhova megyek a pasik tapadnak ram, randi invitalasok, szemezesek, odaadjak a szamukat etc. Mondjuk ez husz eves korom ota igy van, de igy 30-on felul mintha gyakrabban tortenne. Itt most csak az ismerkedesre gondolok elsosorban, leven a parkapcsolat reszebe max csak szexualisan maszom bele.
2019. dec. 3. 06:19
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
na tessék, ti itt kiszeltündéztek, valójában itt lapulnak a soha meg nem öregedő Gelencsér Tímeák.
2019. dec. 3. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!