Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban 30 fölöttiekhez szól a kérdés: ti észrevettétek, hogy újabban sokkal nehezebb párt találni?
Én is csatlakozom, nem igaz,hogy sokkal nehezebb párt találni.
Bárhol lehet, még itt a gyakorin is ismerkedni, akár napi szinten ha valaki gyakran használja, értelmes a hozzászólása, és hajlandó privire válaszolni.
Párkapcsolatom van (negyvenesként egy lépést se kellett tennem érte), tehát nem tudom,hogy mennyire lehetnek tartósak a kialakult kapcsolatok.De a kérdés a pártalálásra irányult,ami egyáltalán nem lehetetlen.Se 30 fölött, se 40 fölött.
Hozzáteszem: igényes, értelmes nőnek tartom magam,és nem ragaszkodom görcsösen ahhoz,hogy ne legyek egyedül.
megismerni valakit nem nehezebb, de együtt is maradni vele az már nehezebb.
azt írják tapadnak rájuk a pasik.....persze de ez még sehol sincs egy kapcsolathoz.
Megismerhetünk millió helyen, millió férfit és nőt, de, hogy együtt is maradunk e vele, vagy lesz e egyáltalán egy sima randi belőle az már nem biztos.
Mások az igények 30 felett. Azért itt már terveik vannak az embereknek, van egy fix munkahelyük, be vannak rendezkedve egy városba egy környezetbe, és nehezebb az, hogy ha költözésről van szó és nem egy városban laknak akkor ki költözzön....ha gyereket akar még valamelyik akkor azért nem árt pár éven belül azt létrehozni....de ahhoz együtt élés kell ésatöbbi.
30 felett már nem adják fel az emberek csak úgy a megszokott berendezett életüket...
Észre, de én már nem is akarok. Berendeztem az életem egyedül, jól elvagyok így, reálisan egy kapcsolat csak lehúzna. A fiatal lányokat nem akarom nevelni meg nyűglődni a bizonytalanságukkal, a 30 felettieknek meg a lelki problémáival, és az egyéb hozott csomagjukkal nem akarom az életem terhelni.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!