Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik megszólják a 25-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?

Figyelt kérdés
Valahogy ezt az érvet még sosem hallottam tőlük, a kedvenc érvük hogy biztos meleg az illető, vagy túl nagyok az igényei stb.
ápr. 22. 18:04
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
55%
10, de KI csinálja ezt? Ki súgdolózik?
ápr. 22. 18:55
 12/51 anonim ***** válasza:
20%
Persze a nők aztán tudnak magukért felelni, én nem ezt látom, amint jön egy kis probléma az egyenjogúságból inkább magukra húzzák a tehetetlen gyenge nő szerepét és maguk sem tudják mit akarnak.
ápr. 22. 19:05
 13/51 anonim ***** válasza:
61%
12, példát tudsz mondani, vagy marad a homály?
ápr. 22. 19:08
 14/51 anonim ***** válasza:
59%
Ne pontozzatok már le, hanem válaszoljatok! Ki súgdolózik? A legtöbb ember leszarja a legtöbb embert. Senkit nem érdekeltek.
ápr. 22. 19:08
 15/51 anonim ***** válasza:
46%
14 ne legyél értetlen kollégák szomszédok de amúgy bárki aki megtudja hogy 26 évesen nincs nőm értetlenkedik és próbál rámhúzni valamit hogy ez miért is az én bűnöm pedig csak undorodnak a nők tőlem ennyi
ápr. 22. 19:14
 16/51 anonim ***** válasza:
41%

15, ez biztos nincs így. Én ismerek szingli kollégákat, senki nem szól hozzájuk csajügyben.

Szomszédok? Költözz városba.

Miért kell hazudni?

ápr. 22. 19:16
 17/51 anonim ***** válasza:
31%

20-on évesen még elmegy de 30 fölött ha egy évig nincs senkid már úgy néznek rád mint az alienre

35f

ápr. 22. 19:19
 18/51 anonim ***** válasza:
58%
De senki nem tudja, hogy nincs senkid.
ápr. 22. 19:22
 19/51 anonim ***** válasza:
64%
De amúgy meg mit folgalkoztok más véleményével...? Nem is értem. Én lese tjom ki mit mond vagy gondol.
ápr. 22. 19:25
 20/51 A kérdező kommentje:

Nekem munkahelyen szokták mondani, hogy miért nem ismerkedek, miért nincs barátnőm, szedjek már össze valakit, mikor fogok házasodni stb. Nekem ezt nem mondják, de hasonló korú egyedülálló munkatársamra azt is mondták hogy biztos meleg, szóval a hátam mögött rám is szokták mondani.

Szüleim is szokták mondani, hogy kellene már nekem egy barátnő mert "kifutok az időből", miért nem keresek már valakit, stb.

Az valahogy sose merül fel bennük hogy olyan pocsékul nézek ki, hogy undorodnak tőlem a nők. Nagyon ronda fejem van, hiába próbáltam edzéssel, öltözködéssel vonzóbbá tenni magam, továbbra is nevetnek a nők ha rájuk nézek.

ápr. 22. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!