Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?
15, ez biztos nincs így. Én ismerek szingli kollégákat, senki nem szól hozzájuk csajügyben.
Szomszédok? Költözz városba.
Miért kell hazudni?
20-on évesen még elmegy de 30 fölött ha egy évig nincs senkid már úgy néznek rád mint az alienre
35f
Nekem munkahelyen szokták mondani, hogy miért nem ismerkedek, miért nincs barátnőm, szedjek már össze valakit, mikor fogok házasodni stb. Nekem ezt nem mondják, de hasonló korú egyedülálló munkatársamra azt is mondták hogy biztos meleg, szóval a hátam mögött rám is szokták mondani.
Szüleim is szokták mondani, hogy kellene már nekem egy barátnő mert "kifutok az időből", miért nem keresek már valakit, stb.
Az valahogy sose merül fel bennük hogy olyan pocsékul nézek ki, hogy undorodnak tőlem a nők. Nagyon ronda fejem van, hiába próbáltam edzéssel, öltözködéssel vonzóbbá tenni magam, továbbra is nevetnek a nők ha rájuk nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!