Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?
Szüleid meg a rokonok MINDENNEL fognak csesztetni, ha olyanok. Ha van csajod, mikor lesz esküvő, aztán ház, gyerek, másik gyerek, másik ház, stb.
A kollégákat meg el kell küldeni. Nekem évek óta nincs pasim, meg se kérdezik, mert nem szerencsétlenséget sugárzok magamból.
Ja mert 40 évesen olyan egyszerű új barátokat, társaságot, stb keresni... Logikus, hogy rúgjon fel az ember mindent mert néha kap kellemetlen kérdéseket, ezért a szüleivel, rokonaival se tartsa a kapcsolatot :)
Legjobb út a totális elmagányosodáshoz... valószínűleg én is sértek meg másokat, lehet észre sem veszem. Ilyen az élet, ha mindenki minden kis sz*ron besértődne akkor kb senki nem beszélne senkivel.
Az én példámból kiindulva én pl televagyok traumákkal,hála a "nagyszerű apámnak",aki vert minket,és a bántalmazó osztálytársaknak,akik folyamatba lelkileg bántalmaztak.Én ilyen körülmények között,örülök,hogy terápiával sikerül haladnom és a dolgaimmal.És jelenleg nem hiányzik a társkeresés az életemből...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!