Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik megszólják a 25-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket (elsősorban férfiakat), azok nem gondolnak bele, hogy az illető egyszerűen csak nem kell a nőknek?

Figyelt kérdés
Valahogy ezt az érvet még sosem hallottam tőlük, a kedvenc érvük hogy biztos meleg az illető, vagy túl nagyok az igényei stb.
ápr. 22. 18:04
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
84%

Szüleid meg a rokonok MINDENNEL fognak csesztetni, ha olyanok. Ha van csajod, mikor lesz esküvő, aztán ház, gyerek, másik gyerek, másik ház, stb.

A kollégákat meg el kell küldeni. Nekem évek óta nincs pasim, meg se kérdezik, mert nem szerencsétlenséget sugárzok magamból.

ápr. 22. 21:49
 42/51 anonim ***** válasza:
37%
#39 Értem, konfliktuskerülő vagyok. Legyek rosszba a családommal meg úgy mindenkivel és küldjek el mindenkit az anyukájába, csak minimális emberi kapcsolatot tartsak mindenkivel és akkor tényleg fog senki ilyen kérdéseket feltenni. Logikus...
ápr. 22. 21:53
 43/51 anonim ***** válasza:
64%
42, maradni egy olyan környezetben, ahol baszogatnak, szerinted logikus?
ápr. 22. 21:58
 44/51 anonim ***** válasza:
29%

Ja mert 40 évesen olyan egyszerű új barátokat, társaságot, stb keresni... Logikus, hogy rúgjon fel az ember mindent mert néha kap kellemetlen kérdéseket, ezért a szüleivel, rokonaival se tartsa a kapcsolatot :)

Legjobb út a totális elmagányosodáshoz... valószínűleg én is sértek meg másokat, lehet észre sem veszem. Ilyen az élet, ha mindenki minden kis sz*ron besértődne akkor kb senki nem beszélne senkivel.

ápr. 22. 22:05
 45/51 anonim ***** válasza:
70%
44 neked miért jó olyan társaság, barátok akik lenéznek, cikiznek, bacogatnak? Én nem kérnék belőle, ez a ló nincs szamár is jó esete
ápr. 22. 22:08
 46/51 anonim ***** válasza:
86%
44, tehát akkor az, hogy beszólogatnak, nem nagy ügy. Akkor meg nem értem, miért szólított meg a kérdés.
ápr. 22. 22:19
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Az én példámból kiindulva én pl televagyok traumákkal,hála a "nagyszerű apámnak",aki vert minket,és a bántalmazó osztálytársaknak,akik folyamatba lelkileg bántalmaztak.Én ilyen körülmények között,örülök,hogy terápiával sikerül haladnom és a dolgaimmal.És jelenleg nem hiányzik a társkeresés az életemből...

25/F

ápr. 23. 06:32
 48/51 anonim ***** válasza:
86%
#47: gratulálok a bátorságodhoz, hogy elmentél terápiára, és az eddigi eredményeidhez! További jó saját magadon dolgozást! Csak így tovább!
ápr. 23. 09:58
 49/51 anonim ***** válasza:
89%
"Akik megszólják a 25-30 feletti egyedülálló embereket" - Azokkal nem kell foglalkozni.
ápr. 23. 19:59
 50/51 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy a végére kiderült, hogy ezek nem random emberek, hanem többségében szülők és rokonok. Őket meg élőben kell leállítani, nem itt mérgelődni.
ápr. 24. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!