Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekét egyedül nevelő (özvegy) férfiakról/apukákról tapasztalat? Elsősorban pótanyukát keresnek?
Valószínű elég rutinos már minden, a gyerekkel kapcsolatos élethelyzettel, nyilván nem venné rossz néven, ha valamilyen szinten besegítene neki valaki, de ez pl erősen gyerekfüggő is.
Leginkább az lesz a leggyengébb láncszem a kapcsolatban, hogy viszonyul a gyerek hozzád. Apuka a feje tetejére is állhat, ha a gyerek keresztbetesz.
Teljesen emberfüggő.
Gyereküket egyedül nevelő anyukák mit látnak a lehetséges férfipartnerben? Pótapukát? Nyilván akad, aki azt, más meg nem. Ennél többet nem lehet látatlanban mondani.
Én "csak" elvált voltam, nem özvegy.
Házvezető nő ugyan minek kellene?
Felnőtt emberként a pelenkázástól az a egyetemi felvételiig mindenben meg tudom tenni, ami kell
Az nagyon kritikus dolog volt minden nő esetén, hogy kellően pozitív-e a gyerekeimhez?
Mondjuk, aki 3 hét után is keverte a nevét, azt ténylegesen azelőtt kirúgtam, mielőtt találkoztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!