Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a 40 feletti magyar férfiakról, hogyan viselkednek velunk nőkkel?
Személyesen nincs ezzel a korosztállyal tapasztalatom, csak a sajátommal. Még a baráti körömben sem igazán vannak 40 feletti férfiak.
Itt az oldalon beszélgettem néhánnyal, ezek alapján teljesen pozitív a véleményem, sokkal kedvesebbek, tiszteletteljesebbek, normálisabbak, mint a fiatalabb korosztály.
30 éves vagyok.
Azt tudom hogy én gáláns vagyok és romantikus velük miközben kb 25 nek nzek csak ki a sportnak köszönhetően:)
#4 @mangina
Kerdezo: szerencsere ok konzervatibbak
Ez nem korfüggő hanem az adott személy intelligenciájától függ.
Vannak udvarias rendes 20-30 évesek is és ugyan ennyi műveletlen tahó...
A 40-felettieknek meg már totál égő ha nem tudnak viselkedni...és ez nemtől füghetlen.
N/43
Többnyire normálisak. Ők abban a korban nőttek fel, amikor nem a neten ment csak a csajozás és nem számított lehúzásnak, ha első randin beültök egy kávéra.
Hálásak a sorsnak, ha végre találkoznak egy normális nővel, és nem akarják az első szex után lecserélni a következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!