Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint ennyire rosszul? L

Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..

2023. okt. 4. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egy nap sem telt el és megint kombinálsz/problémázol.
2023. okt. 19. 14:58
 62/62 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Én legalább ilyeneken nem problémázokxd

2023. okt. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!