Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint ennyire rosszul? L

Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..

2023. okt. 4. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
68%
Nem azt írta, hogy megkérte a kezét, hanem házasságot terveztek. Mondani, tervezgetni sok mindent lehet, sőt, sokan nagyon könnyen dobálóznak ilyen szavakkal.
2023. okt. 11. 11:55
 52/62 A kérdező kommentje:
Megoldottuk.
2023. okt. 11. 19:42
 53/62 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a megoldás? Felmondott? Vagy megoldás alatt azt kell érteni, hogy fél napig nyugi lesz és utána megint rágörcsölsz?
2023. okt. 12. 08:12
 54/62 A kérdező kommentje:
A telojaban is nem irta ki a nevét azt mondta azert mert nem erdekli
2023. okt. 17. 19:38
 55/62 A kérdező kommentje:
#54 ezt késve küldte el a gyk..bocs(amúgy nem erdekel mar a kerdes mert megoldottuk),már nem kérek válaszokat
2023. okt. 17. 20:00
 56/62 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom a "megoldás" az, hogy megparancsoltad neki, hogy még csak rá sem nézhet nőnemű emberekre, munkatársakra főleg nem. Beszélni velük meg aztán végképp nem.

Az a baj, hogy ez csak ideig-óráig "megoldás". Az, hogy ő inkább elsorvaszt egy jó munkatársi viszonyt az agymenéseid miatt, nem gondolnám, hogy jó dolog. De a baj az, hogy csak idő kérdése, hogy mikor találsz ki valami mást? Mert továbbra sem fogsz bízni benne. Neked az nem megy.

2023. okt. 18. 09:43
 57/62 anonim ***** válasza:
52%
#56 Pontosan így van, ahogy a kérdező ír, teljesen egyértelmű, hogy ez csak átmeneti megnyugvás nála, csak idő kérdése, hogy mikor fog megint gyanakodni a párjára valaki miatt. Ez nem úgy működik, hogy egy valakire ismeretlenül is féltékeny vagyok, de a többiekre nem. Ahogy valaki a párja közelébe kerül, megint ezt lesz. De persze nem kér több választ, mert szerinte meg van oldva a probléma 😁
2023. okt. 18. 10:31
 58/62 A kérdező kommentje:
Járok terápiára..vannak nehezebb időszakaim..de ha valaki nem ismer ne is itélkezzen!
2023. okt. 18. 11:26
 59/62 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélkezem! Az már egy szuper jó dolog, hogy jársz terápiára, mert felismerted, hogy ezen dolgoznod kell. Viszont ezzel a problémád nincs megoldva, az majd akkor lesz, ha hónapok/évek múltán eléri célját a terápia.

Tapasztalatból írom, nekem más jellegű problémám volt, de nagyon hosszú az út, mire lelkileg az ember gyógyultnak mondhatja magát.

2023. okt. 18. 12:45
 60/62 A kérdező kommentje:
Most jott egy uj sracz naluk a cegnel azt ket perc alatt le tudta razni🤷🏼‍♀️
2023. okt. 19. 12:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!