Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem érint ennyire rosszul? L
Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..2023. okt. 4. 11:41
21/62 anonim válasza:
#19: Dehogynem baj, ha nem lenne érte ennyire beteges módon oda, akkor nem is lenne féltékeny! Jó, vannak olyan emberek, akikben benne van a féltékenység (talán jó dolog is valahol) bár tudja/hiszi hogy a párja nem csalná meg. Ez az egészséges féltékenység.
De hogy valaki olyan szinten ragaszkodik a párjához mint ő abból alakul ki az ami jelenleg tortenik bár tudja/sejti hogy nem lenne hűtlen. Igenis baj, hogy ennyire vége van a pasijáért!
22/62 anonim válasza:
#20: Azért, mert közvetlen vele dolgozik fél napot kocsiznak azért, plusz látta a csajt, a kérdező szerint sokkal jobb parti mint ő.
23/62 anonim válasza:
Ughhh, ha nekem ilyen pasim lenne, úgy vágnám ki, mint macskàt szarni...
- betegesen féltékeny
- önbizomhiányos
- nincs saját élete, elfoglaltsága
- rosszhiszemű
- korlátozó
- paranoid
A pasid helyében menekülnék, de irtó gyorsan.
24/62 A kérdező kommentje:
Ma pld egesz nap vele lesz es este is sötétben
2023. okt. 4. 15:37
26/62 A kérdező kommentje:
Félek hogy többet fog kezdeni már érezni iránta ha ennyi időt tölt vele vagy közelebb kerülnek.
2023. okt. 4. 18:14
27/62 anonim válasza:
Igen, ha így folytatod, minden bizonnyal. És azt saját magadnak köszönheted majd. Most szerinted kivel jobb eltölteni az időt? Azzal, aki normális vele, vagy azzal, aki eleve egy szemét alaknak gondolja? Igen, utóbbi vagy te. Mert amit csinálsz, az pont ez: őt egy sz*r, szemét alaknak tartod, amiért lépten-nyomon azt feltételezed róla, hogy megcsal. Elárulom: ha az én barátnőm lennél, már most a szakításon gondolkoznék. Az embernek egy társra van szüksége, aki a jót látja benne, és nem egy hárpiára, aki zsigerből a rosszat látja benne. Nem tudom, te hogy vagy vele, kivel lennél szívesebben: aki egy jó embernek tart, vagy aki azt feltételezi rólad, hogy egy szemét alak vagy? Ezen gondolkodj el! Bár szerintem nem fogsz, és a vége úgyis az lesz, hogy otthagy a francba. De nem, akkor nem ő, és nem a következő barátnője lesz a hibás, hanem te. Tudod, egy párkapcsolat két ember bizalmas kapcsolata kéne, hogy legyen. Ahol ez már egyoldalú, az a kapcsolat halálra van ítélve.
28/62 A kérdező kommentje:
Mostmár a csaj jelölte facebookon és akor fogadta el a párom mikor elbucsuztunk utána miután elment dolgozni..egy kollegája sincs meg neki pedig,ő mintha fontosabb lenne neki.
2023. okt. 6. 12:31
29/62 A kérdező kommentje:
Ma is fent látom messengeren de nem velem beszél
2023. okt. 6. 12:40
30/62 anonim válasza:
Nem csodálkozok ezen. Én se beszélnék azzal, akinek hiába teszem ki a lelkét, állandóan a rosszat feltételezi rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!