Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint ennyire rosszul? L

Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..

2023. okt. 4. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
És általában minden nőre mond valamit csak erre nem..vagyis mondta hogy nem az esete stb..
2023. okt. 9. 08:45
 42/62 A kérdező kommentje:
A tortenetet amugy ra egy kis idore torolte mindkettot mert velem is fel tett egyet mert mondtam neki
2023. okt. 9. 08:58
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Ez már bőven az a szint, amikor már teljesen mindegy, hogy megcsal-e vagy sem, mert a fő probléma nem ez, hanem hogy te egyáltalán nem tudsz benne megbízni. Okkal vagy sem, ezt nem tudhatjuk, de azon a tényen ez nem változtat, hogy te éjjel-nappal őrlődsz és kattogsz, tehát boldogtalan vagy. Egy boldog kapcsolatban nyoma sincs annak, hogy bármelyik félnek is görcsölnie kelljen azon, hogy a másik mit csinál, míg nincsenek együtt.

Simán lehet, hogy te fújod fel a dolgokat, de az is, hogy nem. Lényegtelen, a hangsúly azon van, hogy nem bízol benne. Az már más kérdés, hogy még nagyon sokat kell tanulnod a kapcsolatokról, de ezzel mind így vagyunk, fiatalon én is csináltam hülyeségeket, illetve viselkedtem nagyon bután. Ezeket idővel megtanulod, de fiatalon sem kell beleragadni egy kapcsolatba, ha nem vagy boldog.

Durva hasonlat, de gondolj bele, ez olyan, mintha lenne egy kiskutyád, akit nagyon szeretsz, kötődsz hozzá, de egyik nap azzal várna otthon anyukád, hogy meghalt a kiskutya, de ne szomorkodj, megtarthatod. Nem sokra mennél vele, ugye? Pont annyira tenne szomorúvá, boldogtalanná, mint egy ilyen kapcsolat. Van, de minek?

2023. okt. 9. 09:02
 44/62 A kérdező kommentje:
Ő idősebb mint én amugy és a csaj egy idős velem..mondjuk a párom házasságot is akart velem stb..már kivan tőlem idegileg sajnos mert folyamatosan csesztetem hiába mondja és beszélt velem hogy egyáltalán nem ugy van ahogy én elképzelem..azt nem mondtam hogy amuhy járok terápiára problémák miatt és borderline is vagyok.
2023. okt. 9. 09:16
 45/62 A kérdező kommentje:
Ugyhogy en is tul reagalom szerintem is..a multkor is annyin felkaptam a vizet hogy vett a ceges autoba tisztitoszert(azt mondtam hogy biztos a csaj miatt mert nem szokott stb)
2023. okt. 9. 18:22
 46/62 A kérdező kommentje:
Még meglepődött mikor meghallotta hany eves a csaj..,ő a leg idosebb futar amuhy ott azt mondta mindig kifogja az ilyen fiatalokat..
2023. okt. 9. 19:23
 47/62 A kérdező kommentje:
Es semmi rosszat nem mond rola
2023. okt. 9. 20:05
 48/62 A kérdező kommentje:
Es kicsit tobbet van fent mikor nem vele dolg
2023. okt. 10. 15:00
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, már az rettentő sok, amit ide írsz, el tudom képzelni, hogy őt is folyamatosan ezzel cseszteted. A saját érdekedben le kéne állnod ezzel, de nagyon gyorsan. Saját magadat is felőrlőd és a kapcsolatodat is. Lehet, hogy nincs semmi félnivalód, de már annyit túráztatod magad ezen, hogy a végén lesz.
2023. okt. 10. 15:10
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

"a párom házasságot is akart velem"

És nemet mondtál neki?

2023. okt. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!