Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem érint ennyire rosszul? L
Ez már bőven az a szint, amikor már teljesen mindegy, hogy megcsal-e vagy sem, mert a fő probléma nem ez, hanem hogy te egyáltalán nem tudsz benne megbízni. Okkal vagy sem, ezt nem tudhatjuk, de azon a tényen ez nem változtat, hogy te éjjel-nappal őrlődsz és kattogsz, tehát boldogtalan vagy. Egy boldog kapcsolatban nyoma sincs annak, hogy bármelyik félnek is görcsölnie kelljen azon, hogy a másik mit csinál, míg nincsenek együtt.
Simán lehet, hogy te fújod fel a dolgokat, de az is, hogy nem. Lényegtelen, a hangsúly azon van, hogy nem bízol benne. Az már más kérdés, hogy még nagyon sokat kell tanulnod a kapcsolatokról, de ezzel mind így vagyunk, fiatalon én is csináltam hülyeségeket, illetve viselkedtem nagyon bután. Ezeket idővel megtanulod, de fiatalon sem kell beleragadni egy kapcsolatba, ha nem vagy boldog.
Durva hasonlat, de gondolj bele, ez olyan, mintha lenne egy kiskutyád, akit nagyon szeretsz, kötődsz hozzá, de egyik nap azzal várna otthon anyukád, hogy meghalt a kiskutya, de ne szomorkodj, megtarthatod. Nem sokra mennél vele, ugye? Pont annyira tenne szomorúvá, boldogtalanná, mint egy ilyen kapcsolat. Van, de minek?
"a párom házasságot is akart velem"
És nemet mondtál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!