Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint ennyire rosszul? L

Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..

2023. okt. 4. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Voltak félre érthető helyzetek a multban amugy…és a csajt pedig mondtam neki hogy zavar hogy a facebookján is ott van és leszarja..mintha annyira fontos lenne neki
2023. okt. 6. 12:53
 32/62 anonim ***** válasza:

Igen, itt kezdődik a kapcsolatotok vége. Hogy te még azt is megszabod, hogy Fb-n kik lehetnek az ismerősei. Az ugye megvan, hogy attól, mert valakivel ismerősök, még nem dugnak? Vagy netán te az összes férfi nemű ismerősödnek megvoltál már?

Láthatóan ő is már kezd beleunni, hogy te állandóan a rosszat feltételezed róla. Mint írtam, ez rövid távon sem esik jól, hosszabb távon meg főleg nem. Minden ép lelkületű ember szívesebben van olyannal, aki megbecsüli, mint olyannal, aki egy fos alaknak látja. Márpedig te pont ezt teszed azzal, hogy állandóan hűtlenséget feltételezel róla.

De leírhatom ezt még százszor is, te akkor sem fogod felfogni, megérteni, csak folytatod a beteg mantrádat.

Majd kérek egy becsmérlő, szidalmazó kérdést is róla, amikor végleg kiadja az utadat.

2023. okt. 6. 13:07
 33/62 A kérdező kommentje:
Most is betett történetet a facebookon pedig nem is szokott egyedül van a képen,szerintem csak amiatt hogy a csaj észre vegye.
2023. okt. 6. 15:42
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltak a múltban IS félreérthető szituk és nemcsak beszéled magadnak (nem vagyunk ott, te láttad mi volt), akkor miért hagyod hogy hülyét csináljon belőled ismét? Miért nem hagyod el kérdező? Megvárod míg lecserél miután szétcsalt? Ne hagyd, tedd ki még ma, vagy holnap!
2023. okt. 6. 19:48
 35/62 A kérdező kommentje:
#34 mert nincs konkrét bizonyitékom rá. Hogy tuti megcsalt/meg akar csalni..
2023. okt. 6. 20:20
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy legyen bizonyíték, untig elég ha félreérthetően viselkedett. Most ha pl. flörtölt mással, vagy írkált, talizott az neked nem elég?

Vagy nem elég bizonyíték a mostani eset miszerint új képet tett ki miközben nem szokott? Várj akkor nyugodtan hátha tévedsz csakhogy a bizalmatlanság semmiképpen sem jó. Te tudod...

2023. okt. 6. 21:50
 37/62 A kérdező kommentje:
Ma is szabad napján akart a cégig menni..benézni..
2023. okt. 7. 20:42
 38/62 anonim ***** válasza:
0%
Tedd ki, hamarosan megpakolja, ha már nincs túl rajta.
2023. okt. 7. 22:34
 39/62 A kérdező kommentje:
Nem benézni bocs hanem azt mondta menjunk ott el az autoval lassa hogy van e buli ma is mert szoktak tartani..kivancsi volt ra..
2023. okt. 7. 23:26
 40/62 A kérdező kommentje:
Amuhy a kep amit kitett a ceges autoban keszult mondjuk jo kep es egy zene miatt tette ki asszem..
2023. okt. 9. 00:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!