Jogosan érint ez rosszul engem, vagy ez belefér?
"de most teljesen kifordult magából. A nagy csajozós mindenkitmegb.szós valakiből lett egy olyan, aki feleségül akarja venni a lányt"
Ha valaki huszonévesen megkomolyodik, és inkább feleségül venné a barátnőjét, ahelyett, hogy mindenkit megb**z, az kifordul magából? Te hülye vagy?
Ráadásul félévente találkoztok, tehát a "barát" szó elég erős, inkább már csak haverok vagytok. Talán féltékeny vagy, hogy nem veled foglalkozott, hanem a barátnőjével, akivel a jövőjét tervezi? Törődj bele, később már ennyit sem fogtok találkozni, le leszel ejtve. De ilyen "barátért" nem is kár...
#2 Több mint 6 éve lettünk jóba, azóta mondom neki hogy meg kellene komolyodnia ilyen téren is. Én mindig is ilyen gondolkodású voltam amilyen most ő lett.
Ha erős erre azt mondani hogy barát, akkor ez a barátnőjére is igaz, mert 1-2 havonta találkoznak csak, fél éve ismerik egymást.
Nekem az a furcsa hogy alig lehet beszélgetni most vele, mert állandóan neki írogat és sokszor meg se hallja amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!