Jogosan esett rosszul?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt két barátnőmmel szerveztünk programot, lakhelyünktől pár kilométerre. Autóm útközben leállt, hívtam az autószerelőt, jött, autót hazahoztuk. Két barátnőm pedig elment a programra. Hasonló helyzetben én lemondtam volna, nem volt előre jegy, foglalás, csak egy fürdőzés.2016. nov. 17. 16:13
1/5 anonim válasza:
Hát nem tudták volna megoldani hogy érted menjenek vagy valaki elvigyen téged a programra?
Amúgy nekem is rosszul esett volna, de próbáltam volna megoldani hogy elmenjek velük :)
23 L
2/5 A kérdező kommentje:
Mire az autót hazahoztuk, kedvem sem lett volna visszamenni.
2016. nov. 17. 16:23
3/5 anonim válasza:
Ez nem rendszerbeliséghez kapcsolódik, így értelmezhetetlen, jogod volt-e.
Ésszerű volt-e. Erre válasz minden esetben nem.
Örülnöd kéne, ők elmentek és jól érezték magukat. Ha zavar, kihagytad, kérd meg őket, menjetek megint, most már veled.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy én nem voltam a programon, hanem az, hogy
meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg tudnának-e segíteni. Az autószerelővel elvitették magukat a standig, és részükről minden oké.
2016. nov. 17. 17:05
5/5 anonim válasza:
Jah, a lányok, meg az ő barátságuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!