Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem érint ennyire rosszul? L
"telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben"
Egyáltalán hogy jut eszedbe munkaidőben hívogatni?
Keress fel egy orvost, mielőtt baj lesz.
Hát.. ezt az egyet jól érzed.
Én egy pszichológus felkeresését javaslom, mert túl azon, hogy a semmin tönkreteszed magad, tényleg ez lesz az, ami miatt végül vége lesz ennek a kapcsolatnak. Erre már a "beteges féltékenység" kifejezés is enyhe. Bocs, hogy ezt mondom, de ez már mentális betegség.
Ja, pszichológus segítségére van szükség, de ha nem dolgozol önmagadon, akkor nem fog segíteni az összeülés még 300x se!
Egyébként nem tudom hogyan lehet ennyire oda lenni egy fiúért komolyan. Ahogy írta a #12-es ha tudják vinni vigyék. Más fiúk is léteznek ám...
#18 "Egyébként nem tudom hogyan lehet ennyire oda lenni egy fiúért komolyan."
Szerintem nem is ez a baj. Az, hogy valakinek nagyon fontos a másik, azzal nincs semmi baj. Az a baj, hogy ő eleve a rosszat feltételezi róla, és valós problémákat gyárt abból, ami csak a fejében létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!