Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak engem érint ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem érint ennyire rosszul? L

Figyelt kérdés
A páromnak új kolléganöje van a cégnél(étterem) mint futár dolgozik..és pont oda ment egy csaj is mint futár..a párom tanitja be,tehát egy fél napig futárkodnak együtt egy autóban..láttam is őket..a párom azt mondta nyugodjak meg semmi nem történik csak engem szeret,nem is az esete a csaj..telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben..nagyon zavar hogy együtt vannak..hogyan győzhetnék le ezt..nem is az zavar hogy a párom megcsal mert tudom hogy szerintem nem tenne ilyet de az zavar hogy vele van..

2023. okt. 4. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%
#9: Főleg, hogy a hűség nem egyenlő a lehetőség hiányával. Nem attól lesz valaki hűséges, hogy elzárják mindenkitől.
2023. okt. 4. 12:06
 12/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudják vigyék is.
2023. okt. 4. 12:10
 13/62 anonim ***** válasza:
95%

"telefonon nem tud beszélni ha vele van csak üzenetben"

Egyáltalán hogy jut eszedbe munkaidőben hívogatni?

Keress fel egy orvost, mielőtt baj lesz.

2023. okt. 4. 12:18
 14/62 anonim ***** válasza:
97%
#13: Erről egyik exem jutott eszembe. Bár ő nem volt ilyen mértékben féltékeny, azért neki is voltak kirohanásai. Többek között azt nem értette meg, hogy munkaidőben nem azért nem tudok vele beszélgetni, mert csajozok, hanem azért, mert munka van.
2023. okt. 4. 12:19
 15/62 A kérdező kommentje:
Olyan szinten zavar hogy már egész nap nem eszek semmit,remegek belül,folyamatosan feszült vagyok,siras erzesem van,nagy a pulzusom,alig tudok egy helyben maradni..nem tudom hogy nyugodhatnák le..ugy érzem bekattanok
2023. okt. 4. 12:20
 16/62 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem neked nem való kapcsolat. Ezt nem rosszból írom, nekem sem való. Én sem hiszem el, hogy nincs férfi, aki ne csalna meg, és ezt nem keserűségből írom, csak elfogadtam a tényeket.
2023. okt. 4. 12:24
 17/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. ezt az egyet jól érzed.

Én egy pszichológus felkeresését javaslom, mert túl azon, hogy a semmin tönkreteszed magad, tényleg ez lesz az, ami miatt végül vége lesz ennek a kapcsolatnak. Erre már a "beteges féltékenység" kifejezés is enyhe. Bocs, hogy ezt mondom, de ez már mentális betegség.

2023. okt. 4. 12:26
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Ja, pszichológus segítségére van szükség, de ha nem dolgozol önmagadon, akkor nem fog segíteni az összeülés még 300x se!

Egyébként nem tudom hogyan lehet ennyire oda lenni egy fiúért komolyan. Ahogy írta a #12-es ha tudják vinni vigyék. Más fiúk is léteznek ám...

2023. okt. 4. 12:32
 19/62 anonim ***** válasza:
85%

#18 "Egyébként nem tudom hogyan lehet ennyire oda lenni egy fiúért komolyan."

Szerintem nem is ez a baj. Az, hogy valakinek nagyon fontos a másik, azzal nincs semmi baj. Az a baj, hogy ő eleve a rosszat feltételezi róla, és valós problémákat gyárt abból, ami csak a fejében létezik.

2023. okt. 4. 12:36
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom eddig is voltak női kollégái, sőt még a baráti társaságában is vannak nők, úgyhogy nem értem mit vagy ennyire ki pont ettől a lánytól. A másik, hogy nem azért van a lánnyal mert annyira bejön neki és meg akarja jobban ismerni, hanem mert DOLGOZNAK!
2023. okt. 4. 12:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!