Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő sír, hogy rossz randijai voltak, de amikor rákérdezek, hogy magas volt-e a pasi, akkor kerülök a választ és megpróbálnak engem beállítani egy gonosz embernek?
Szóval sok nő sír, hogy a pasi rosszul viselkedett. Ekkor jön a kérdés, hogy miért ment el vele randira? Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?
Nyilván arról van szó, hogy egy magas, megnyerő fellépésű és jellemű emberről volt szó, és a legtöbb nő védtelen ezzel szemben.
Persze a gyengébb jellemű és fizikumú egyedeknél a legkisebb hibára is bejelez a radar, és megyünk a kukába.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a "milyen magas volt a pasi" kérdésre miért kapok visszakézből kioktatást és felháborodást.
Kerülik a választ. Miért is? Talán mert engem igazolna?
Nehéz lenne azt mondani, hogy IGEN, magas volt. MÉG SZÉP, hogy magas pasi kell.
Ezzel szemben azt kezdik el fejtegetni, hogy a magasság nem számít, és nekem nincs önbizalmam. Oh, tényleg? Persze hogy nem számít a magasság, engem végülis csak halálba túráztatnak mindig, mert nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.
"ja értem, tehát az alacsony gagyi pasihoz lehetetlen vonzódni
de a magas joképünél meg alap hogy vonzó"
Te is alapból vonzódsz a szexi, szép arcú, fiatal nőkhöz, míg a kövér, ronda arcú, semmilyen hajú nőkhöz nem.
"persze nekik valahogy jó a stilusom meg minden, a szebb nőkről meg minden lepereg"
Újabb felvonás a ronda vagyk, de nekem szép nő kell szappanoperából.
"nekem be kell bizonyítanom, hogy jobb opció vagyok, mint egy jópasi akkor ha csak szimplán létezik.
"
EZ a nőlnál is ugyanígy van, te hiszti gép.
"Nem érezte meg előre, hogy léhűtő a pacák?"
Nem, mert sok jó színész van. De Nálad alapból lehet érezni, hogy buta vagy.
Mindig könnyebb valamire fogni a sikertelenséget.
Erre a magasság a leginkább önigazoló, mert azon tényleg nem lehet változtatni.
Tanulni, önagunkat fejeszteni lehet szorgalommal.
Több pénzt lehet keresni tanulással, jobb munkahellyel stb.
Le lehet fogyni edzéssel
De az esetek nagy részében, ha csak nem valami kirívó magasságbeli különbség van, valami nagyobb gond van az elutasítás mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!