Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi gondolkodik hogy összejöjjön velem, akkor tulajdonképp min is gondolkodik? Mik azok az okok ami miatt gondolkodni kell?
Erre én is rájöttem, de mi az ami miatt nem érzi hogy hosszúttávra megérné velem ha megsem próbálja?
Egyébként akkor miért nem mond kerek perec nemet?
Jaj istenem... szexelni akar! Ha te belemész úgy is, hogy nem kell veled komolyan törődni, akkor kapóra fogsz jönni, azért nem mond nemet!
Amúgy meg sok sok ember - talán jól - nem akar azonnal elköteleződni, még gondolkodik, mímel...hogy mégis milyen a másik.
Az meg hogy miért?!?! honnan tudjuk? Ezer oka lehet! Te is lehetsz kicsit kellemetlen, neki is lehetnek problémái, másba is lehet szerelmes. Nem ismerjük.
Mi az ami miatt nem érzi hogy hosszútávra megérné velem ha meg sem próbálja? - nem akarja megpróbálni sem rövid, sem hosszútávra. Egyáltalán nem akar veled komoly kapcsolatot, csak úgy elvagytok. Tök mindegy, hogy tetszik-e neki más, vagy te vagy az egyetlen. Nem akar veled kapcsolatot és kész. Miért nem mondja meg? Mert unalmas napjain jó vagy te is, pláne ha szexeltek is.
Bocsi, hogy ilyen kegyetlenül leírtam, de semmi mást nem kell ebbe belelátni.
Magad is leírtad. Ha akarsz valakit, akkor nem gondolkosz. Koccold le a pasit.
Ha meg lenne egy pasid vagy simán beintenél neki, akkor meg hirtelen rájön hogy kellesz.
Ugy birom az ilyen kiskirályokat akik vetyengenek egy nőn hogy hát ö még gondolkodik. Meg szeret de nem szerelmes dumák.
Aztán allndoan ezek sírnak mikor ott vannak hagyva.
Alapvetően nagyon egyszerű oka van.
Ő nem èrzi azt,amit te.Lehet ezt húzni hetekig,csak annyit èr vele,hogy meghosszabbítja a lelki szenvedèsedet,keserű leszel ès bizalmatlan.Persze neki ez nem számít,inkább sunnyog,meg hülye dumàkkal takarózik,csak hogy mentesüljön a felelősség alól.
Èn ezt nem olyan régen èltem át,nem kívánom senkinek az èrzèst...
A helyedben magam mondanèk neki hello-t,addig,amíg ő nem forgatja meg benned a kèst.Ahhoz ezek nagyon èrtenek.
Komolyan kérdezed ezt?
Egyszer játszották el ezt velem majd utána ki is derült, hogy nem igen komolyan a szándékai. Majd még 2x próbálták meg ezt, hogy jaj figyelj nem tudom mit akarok tényleg. Egyszer jó voltam kövi nap újra nem. Hagytam is…furcsa módon az egyiknek 1-2 hét múlva lett is barátnője rakta ki a képet. A másik meg ráhajtott az unokatesom
barátnőjére 🤣rá sem komoly szándékkal gondolt.
Tehàt ebből azt kell leszűrni, hogy hagyd a fenébe. Jó ebből nem sül ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!