Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen a férfiaknak és nőknek is az a problémájuk, hogy a keresleti és kínálati oldal nem találkozik?

Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettünk erről egy társaságban, ahol vegyesen voltunk férfiak és nők. Én mondtam, hogy általában az a gond, hogy amelyik nő tetszik nekem, annak nem tetszem én, akinek meg tetszenék, az meg nekem nem jön be. Az ott ülő nők meg azt mondták náluk is ugyanez van. Meg azt is mondtam, hogy aki meg tetszeni szokott, az másoknak is, így sokszor az van, hogy nem nagyon tudok közel kerülni hozzá a nagy konkurencia miatt. És láss csodát a nő ismerősöm is azt mondta fordítva is pont így van, a népszerű férfiakra sokan hajtanak. Nem gondoltam eleinte, hogy ennyire hasonló problémák merülnek fel, nehéz a feloldása.

dec. 9. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha mindenki a maga szintjén keresgélne nem lenne ennyi szingli.
dec. 9. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Minden egyes alkalommal nincs úgy ahogyan leírtad mert hiába kölcsönös a vonzalom külsőt értve ha belsőleg nem illetek össze. Vagy távkapcsolatról lenne szó és az egyik, vagy mindkettő fél nem akarja bevállalni. Csak egy dolog a vonzalom. Azon kívül millió más is közrejátszik.
dec. 9. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Most ha csak a külsőséget nézzük, akkor igen jóval helyesebb/szebb/népszerűbb/sikeresebb embert keresnek maguk mellé. A másik oldala meg, hogy rossz emberre fektetnek energiákat. Például olyanra akiket nem is érdekelnek de valamiért kapálóznak utána, ez akár éveket is elvesz, úgy hogy együtt sincsenek. Aztán hasonló rosszat választanak
dec. 9. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Harcolj a konkurenciával. Szedd össze a tökeidet ha vannak! Ha te 86 kg vagy, a konkurencia meg 84? Már te vagy hátrányban. Akkor meg főleg ha az 72 kg sportos tag, te meg egy Bojler. 🤣
dec. 9. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
A nők felfelé házasodnak, miközben ha egyenlő szinteken keresnének, akkor megtalálná a kereslet a kínálatot. De mivel felfelé házasodnak, ezért olyan férfiakat fognak ki, akik komolytalanok, és egyéjszakáznak velük, aztán ott hagyják őket. Itt a nők azt hitték tényleg van esélyük a fentebbi "szinten" lévő férfiaknál, miközben nincs, csak az egójuk volt nagy.
dec. 9. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Legtöbben szintjük fölé lőnek. A 140 kilós csöcsös Gézának is a 45 kilós dekoratív Mónika kellene.
dec. 9. 15:58
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Ez a "saját szint" még az ezen az oldalon megszokott maszlagokat is übereli. Olyan partnert kell keresni, aki JOBB NÁLAD. Akire felnézhetsz, akit tisztelsz, akibe VALÓBAN szerelmes tudsz lenni, aki mellett magad is jobb emberré válsz minden nap!
dec. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!