Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért tetszenek a nőknek a magas izmos férfiak mert ők meg tudják őket védeni, akkor tulajdonképpen egy fekete öves alacsony vékony harcművész is jó?
Ne keverjük össze a szezont a fazonnal!
Azért egy magas (190cm) testesebb (szándékosan nem izmost írtam)férfi mégis csak tekintélyt parancsolóbb és vonzóbb, mint egy 150cm 50 kg (fekete öves).
Igen csak azt nem értem hogy miért mert mindenhol azt lehet olvasni hogy anők azért nedvesedne kannyira a 190 cms kigyúrt férfiakra mert ők megtudják védeni őket.
De basszus lehet egy 170 cms 60 kg-os shaolin mester jó néhány kondizós colos férfit meg tudna verni.
Utóbbi 3 napban mindenki a 190 centi magas pasikról magyaráz.
Én pont beleillek a leírásba, mondjuk az is igaz, hogy nekem meg a magas lányok tetszenek, egy 180 centis lány meg nem hiszem, hogy egy 150 centis pacákkal akarna mászkálni.
Bár múltkor láttam egy párt, ahol a férfi 2 fejjel alacsonyabb volt a nőnél, kicsit furcsálltam, de láthatóan jól érezték magukat együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!