Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha alacsony fiúként szeretem a magas lányokat és egy nálam magasabb barátnőre vágyom? Mit gondoltok?
Vannak ilyenek, akiket nem zavar (lányokat).
Én nő vagyok, engem zavarna, ha a pasim egy fejjel kisebb lenne :-)
Nagyon jó lenne tudni, hogy te milyen magas vagy. Elárulnád nekünk? Ez csak azért fontos, mert egy szint alatt tényleg semmi esélyed a magas nők körében (de talán a többieknél sem) és ez a szint olyan 173. Efölött természetesen van esélyed, mert a testalkatod már lehet annyira arányos és vonzó (pl. hosszabb lábak), hogy egy +170-es csaj mellett ne úgy nézz ki, mint egy mélynövésű hobbit. Természetesen ehhez sportos alkatúnak is kell lenned. Nézd meg pl. Jason Statham-et. Ő is csak 175 körül van, mégis számtalan fotón lehet látni magas nőkkel és mindegyiken férfias a megjelenése, a stílusa és az alkata miatt.
De hangsúlyozom, ehhez legalább 173-nak kell lenned, de inkább 175, hogy annyira ne legyél átlag alatti, ami a csajokat a saját magasságuktól függetlenül zavarná. Én is ezért vagyok reménytelen helyzetben, mert több lány mondta már nekem, hogy jóképű/helyes vagyok, de annyira elmaradok az átlagtól (csak 170 vagyok), hogy ez már annyira nekik sem elfogadható és nem tudnak kompromisszumot kötni. +3-5 centivel sokkal jobb lenne a helyzetem, de az is igaz, hogy akkor a 175 már nem is lenne annyira alacsony, sőt inkább átlag. Szóval nem reménytelen, csak tényleg legyen meg a stílusod és találd meg azt a lányt, akit ez ennek tudatában nem zavar.
18 felett nem valószínű, hogy 2-4 cm-nél többet fogsz nőni, legalábbis velem nem így volt. Lehet, hogy izmosabb vagy Statham-nél, de hogy közel sem vagy olyan karakán, azt látatlanban megmondom, bocsi. Persze privátban küldhetsz egy képet, hogy bebizonyítsd a tévedésemet.
Egyébként felesleges is tovább agyalnod (meg más alacsony pasiknak is) ilyen kérdéseken, mert a 7-es kommentelő a nők túlnyomó többségének véleményét nagyon reálisan tükrözi. Ezért van az, hogy a 165 centis csajok is legalább 178-180-as pasikkal járnak együtt, pedig nem hiszem, hogy ne lenne sok jóképű alacsony 170 körüli srác, magamat is beleértve. Persze, ha neked mégis sikerülnek a dolgok, akkor ezer gratuláció személyesen is, de sok reményt ne táplálj bele.
Mit jelent az,hogy karakán?170-172 centivel már jól ellennék,több nem is kéne
Cara Delevinge-nek is alacsonyabb barátja van/volt,pedig ez egy fullos modellcsaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!