Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, inkább egy magas nem izmos férfi, vagy egy alacsony izmos?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 13:13
1/8 anonim válasza:
A kettő közül az, akivel megvan köztünk az összhang és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. 160 cm vagyok, velem egymagas és magasabb és tökéletesen megfelel számomra, az zavarna, ha ennél alacsonyabb lenne.
2/8 anonim válasza:
Amelyikkel jobban kijovok es amelyikkel lehet komoyan tervezni
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok: Azért, mert magam is magas lány vagyok. Furcsán mutatnék egy 170-es sráccal.
6/8 anonim válasza:
De milyen magas? Milyen alacsony? Mennyire izmos? Mennyire nem izmos?
7/8 anonim válasza:
Ennyiből? Egyik sem. Nem tudom, milyen a személyiségük, nem tudom mennyire végletes a testalkatuk.
Ha egy nem izmos ember még beletartozik az átlagos testalkatú kategóriába (tehát nem sovány és nem kövér), az még teljesen rendben van, szóval ha nem szélsőséges, akkor inkább a magas. Az alacsony férfiakkal az a problémám, hogy legtöbbjük frusztrált.
Ha mindkettő szélsőséges alkatú, akkor egyiket sem tartom vonzónak. Nekem külsőre tetszik az arányos testalkat.
8/8 Sunshinedoll válasza:
A nem izmos mit takar? Gyenge és kifejezetten sovány? Vagy csak nem látszik rajta, hogy izmos/erős, mert van rajta zsír? Vagy esetleg izomtalan is meg zsíros is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!