Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg soha nem lehet kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!

Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.

Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.

Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?

2016. márc. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
91%
Inkább az a baj, hogy az előnytelen küllemed mellé, ráadásul még egy nyavajgós, esetlen személyiség is társult.
2016. márc. 17. 18:46
 2/73 anonim ***** válasza:
82%
De lehet. Csak nem siránkozni kellene, hanem tenni érte valamit.
2016. márc. 17. 18:47
 3/73 anonim ***** válasza:
90%
A francba már, nem unjátok még az ilyen kérdéseket? 30 évesen kezdj valamit magaddal már, kamasz korban még oké, hogy sírnak a tinik a külsejük miatt, de még ha csúnya is vagy, lehetne jobb dolgod is 30 éves "férfi"-ként, mint itt siránkozni. Szerintem legalábbis.
2016. márc. 17. 18:47
 4/73 anonim ***** válasza:
2016. márc. 17. 18:52
 5/73 anonim ***** válasza:
A fejeden nem tudsz változtatni sem a magasságodon, de ha marhára zavar az állatos azon tudnál javítani. Meg azt sem értem mit nyavajogsz audis férfiakon. Inkább az átlagot vedd példádnak, ne az elérhetetlent, a szélsőséget.
2016. márc. 17. 18:56
 6/73 anonim ***** válasza:
9%
Mondanám azt, amit a nők igen nagy része a pofánkba szokott vagdosni ilyenkor, hogy letaglózó humorral, egészséges önkritikával sok mindent lehet ellensúlyozni, például az előnytelen külső adottságokat is, csakhogy ez egy rohadt nagy hazugság.
2016. márc. 17. 18:57
 7/73 anonim ***** válasza:
Állatos helyett alkatot akartam írni.
2016. márc. 17. 18:58
 8/73 anonim ***** válasza:
14%
Hova tűnt a válaszom? De jó már,hogy itt is azokat védik, akik másokat gúnyolnak, milyen jó, a bűnösöknek van igaza. Ezért tartunk ott ahol, az az sehol, mert a bűnösöket védik mindenütt, még itt is.
2016. márc. 17. 19:01
 9/73 anonim ***** válasza:
94%
No és te összejönnél egy siránkozó, előnytelen külsejű lánnyal? Vagy csak a csinos fiatal csajok jöhetnek szóba? Ahhoz persze valamit fel kell mutatni. Ha a külső nem megy, akkor valami mást: észt, humort, pénzt, magabiztosságot stb. Rengeteg előnytelen külsejű pasinak van csinos barátnője...
2016. márc. 17. 19:05
 10/73 anonim ***** válasza:
42%

No, ezt a hisztit fejezd be, de sürgősen. Ez nem jön be a csajoknak.

Ha lelkizni szeretnél, írj rám, nagyon szívesen beszélgetek veled, de ezt fejezd be.

27N

2016. márc. 17. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!