Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg soha nem lehet kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!

Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.

Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.

Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?

2016. márc. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
11%
Ez a valóságban van.
2016. márc. 17. 19:43
 22/73 anonim ***** válasza:
93%
Lófa.szt van a valóságban. Ilyen ostobák/kegyetlenek maximum 16 éves kis pi.csák meg paplanszájú Kelemen Annák, ha meg ezeket hajtod akkor gratulálok. Normális nő NEM beszél/bánik így senkivel, mint amit leírtál, ha csak nem adsz rá okot. Bár ezt a túlszínezett siránkozást elnézve könnyen lehet, hogy azonnal rázúdítod egy nőre az önsajnáltató közeledésedet ha két szónál többet beszél veled.
2016. márc. 17. 19:48
 23/73 anonim ***** válasza:
21# Aha meg börtöntöltelékek is vannak, de mit kell azzal foglalkozni ami nem a te világod?
2016. márc. 17. 19:49
 24/73 A kérdező kommentje:

#15 Szerinted attól ribi lesz valaki ha a magas izmos férfiakat preferálja ? Érdekes...

Nekem nincsenek különösebben nagy igényeim. Legyen a lány kedves és legyen törődő és szeressen. Esetleg legyen jó illata. Persze nem bánnám, ha bombázó lenne, de nyilván van realitásérzékem. :D

#16 Van férjed ? Várjál kitalálom: magas, izmos, ügyvéd vagy üzletember vagy valami hasonló. - ha persze szép vagy, amúgy nehéz megmondani. :D

#19 Nem tudom mire gondolsz, de a turcsi orr kizáró ok egy kapcsolatban.

#20; #22 Nem tudom milyen korúak voltak, szerintem korai huszasok, kicsit részegek voltak, de ezt mondták. Kaptam már máskor is kellemes megjegyzéseket sokan célozgattak rá, hogy Disneylandben kellene dolgozzak mint cucu malac.

Nem nagyon nézek filmeket, inkább olvasok. Ilyesmit Budapest belvárosában látok nap mint nap. Magas, jóképű srác kiszáll az Audiból, mellőle a csinibaba barátnő. Naponta megtörténik.

Nem adtam rá okot szerintem semmivel, hogy ezt kapjam. Beszélgetni akartam velük meg táncolni. Mondanom sem kell hogy egyik sem sikerült túl jól :(

2016. márc. 17. 19:53
 25/73 anonim ***** válasza:
9%
Azért kell foglalkozni,mert a f..sz ki van,hogy vannak ilyen kis nyomorult ribik, akik másokat megaláznak, aztán élik nyugodtan a kis életüket, később még férjhez is mennek, gyerekük is lesz,boldogok lesznek, amíg az ilyen szerencsétlenek, mint a kérdező nagy többségében egyedül maradnak,mert ilyen "jó igazságos" az élet.
2016. márc. 17. 19:56
 26/73 anonim ***** válasza:
7%
Jut eszembe, engem is gúnyolt egy csaj osztálytársam még suliban, ma persze boldogan él a férjével...valahogy bosszút kell állni, akkor meglelem a lelki békém :) Minden nő fizetni fog,aki valaha megbántott :)
2016. márc. 17. 19:59
 27/73 anonim ***** válasza:
😈
2016. márc. 17. 20:00
 28/73 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, egyrészt te engem ne vesézgessél, mert nem rólam megy a téma! Másrészt meg nem ügyvéd, nem üzletember a barátom, hanem programozó és köszönjük szépen, remekül megvagyunk. Nem tartom magam csúnyának, ő sem az, akármennyire is nehezedre esik elhinni. Akárhogyan is néz ki, nem a külseje volt a döntő, amivel megfogott.

Harmadrészt meg elég idegesítő, hogy te mindenki válaszára rákontrázol. Most nekik vagy magadnak akarod mindig bizonygatni, hogy mennyire szerencsétlen vagy?

Ezzel a mentalitással soha nem fogsz jutni az életben semmire! Miért nem vagy hajlandó belátni, hogy esetleg a kialakult helyzetért te vagy a hibás, és nem a körülötted lévő emberek?

2016. márc. 17. 20:03
 29/73 anonim ***** válasza:
6%
Igen, a kérdező a hibás, mert nem született jóképűnek, és beszólogat neki néhány, az életben teljesen felesleges, semmire való nő. Jól nézünk már ki, az áldozat a hibás.
2016. márc. 17. 20:07
 30/73 anonim ***** válasza:
71%

"engem is gúnyolt egy csaj osztálytársam még suliban, ma persze boldogan él a férjével."

Gyerek volt, te fogyatékos, nem nő, hanem lány. Komolyan akkora sötét paraszt vagy, hogy valakit a gyerekkori fasságai alapján elkönyvelsz egy életre szar alaknak? Bennetek van a hiba, csak könnyebb az egész női nemet utálni, és még azokba a hozzászólókba is gusztustalanul belekötni, akik egyébként normális hangnemben válaszoltak a hülyeségeitekre. És akkor csodálkoztok, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska.

2016. márc. 17. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!