Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg soha nem lehet kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!

Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.

Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.

Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?

2016. márc. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
37-es, semmi gond nincs az agyunkban, pláne az enyémben nincs, tökéletesen,reálisan látom a világot.
2016. márc. 17. 20:24
 42/73 A kérdező kommentje:

#35 Hát a magas bejött legalább. A hr-esek is jól keresnek szóval a lényeg megvan. Azt vettem észre ha egy férfi magas akkor szinte képtelen az egyedüllétre, legyen bármilyen defektje emellett.

#37; #38 Nézd nem valószínű, hogy komolyan gondolja csak nagyon elege van a nők szemétkedéséből feltehetően. Tudom ez egy olyan nőnek mint te értetlen, elvégre te biztos nem ezt kapod az emberektől. Ha ezt kapnád nagyon jól megértenéd mi a bajunk.

"Fiúk, egyre viccesebbek vagytok." Tudom már megszoktam, hogy kiröhögnek.

#39 "Vannak rajtad kívül hasonló kaliberű férfiak, akiknek mégis szép barátnőjük van" Tegyük fel, hogy elhiszem neked, hogy létezik ilyen. De ha bebizonyítanád valahogy akkor lehet komolyabban tudnálak venni mivel én még turcsi orrú férfit szép - sőt igazság szerint semmilyen - nő mellett nem láttam még az életben, pláne ha ehhez alacsonyság és vékony testtartás párosult.

Figyelj 30 éves szűz vagyok, gondolj bele, hogy melyikünk teóriája szerint valószínűbb ennek a létjogosultsága. Amikor az emberek egy viccnek tartanak akkor nem nagyon van az embernek kedve csapni a szelet a nőknek. Pláne úgy, hogy már azelőtt nevetnek rajtam, hogy kinyitnám a számat. Akkor csak jobban nevetnek...

2016. márc. 17. 20:29
 43/73 anonim ***** válasza:
25%
Hiába írod le ezeket, sajnos nincsenek annyira fejletek agyilag,hogy felfogják.
2016. márc. 17. 20:31
 44/73 anonim ***** válasza:
34%
*fejlettek.
2016. márc. 17. 20:31
 45/73 anonim ***** válasza:
95%

Miért kéne neked bebizonyítanom, ne idegesítsél már fel!

Mert ha nem bizonyítom be, akkor nem is létezik???

Nem az a baj, hogy turcsi orrod van, meg hogy szűz vagy, hanem hogy hülye!!!

2016. márc. 17. 20:36
 46/73 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj kérdező, de te komolyan azt hiszed, hogy a nőket nem piszkálják, nem alázzák meg "normálisnak tűnő" férfiak? Hát képzeld, de. Mégsem akarunk bosszút állni az összes férfin néhány bunkósága miatt.

Ha akarnánk, bosszút állhatnánk azért, mert: random megfütyülnek az utcán, mint a kutyákat; este bárhol megerőszakolhatnak/meggyilkolhatnak (tudom, hogy ez fordítva is megtörténhet, de valljuk be, nem az a jellemző); simán lyuknak tekintenek és nem embernek; nem tudják elviselni, ha jobban keresel náluk/szorgalmasabban dolgozol; elvárják, hogy szedd a fogamzásgátlót aminek rengeteg mellékhatása lehet az egészségre, csak mert nekik kényelmetlen a gumi; ha meghívnak egy italra, már elvárják, hogy befeküdj alájuk; ha visszautasítod őket normálisan, akkor tuti k-va leszel; ha itt gyakorin szemlélteted a nézőpontodat és akár saját tapasztalatokat mondasz, akkor már egyből hazudsz, mert ők nem úgy látják; simán felcsinálhatnak, és ha terhes leszel, minden következmény nélkül otthagyhatnak; és még sorolhatnám.

Nem akarom elmesélni, hogy engem a srácok hogyan alázták meg, de kérlek, ne csak a te nézőpontodat vedd figyelembe, mikor nem csak az létezik.

2016. márc. 17. 20:36
 47/73 anonim ***** válasza:
96%
35-ös vagyok. Igen, most jól keres, de tudod, mi már 9 éve együtt vagyunk és kb. 1 éve keres ebből igazán jól. Ráadásul én sem minimálbéren tengődök, szóval nem ez a lényeg, bár te ezt úgysem fogod fel. Viszont magabiztos, céltudatos, jó férj és apa, igazi férfi. Nyilván neki is vannak hibái, de meg ne haragudj, az ilyen siránkozókat, mint te, reggelire eszi meg.
2016. márc. 17. 20:40
 48/73 A kérdező kommentje:

#45 Az ha idegesítelek szerintem nem engem minősít már bocs. Ez a durva, hogy így írásban is ezt váltom ki a nőkből. Mondjuk az életben találkoznánk akkor röhögnél rajtam. Egyébként kajla a fülem a turcsi orr mellé. Egy röhejes vicc vagyok, egy komédia. :((

Azért kértem bizonyítékot mert én még sosem láttam ilyet, hogy turcsi orrú férfit bármilyen nő el tudna fogadni. Te írtad hogy te már láttál ilyet, én még nem! Most már személyeskedsz is egyébként ? Hülye az nem vagyok, kikérem magamnak, nem is ismersz. :(

#46 Ne is haragudj de hol írtam én olyat, hogy én bárkin bosszút akarnék állni ? Egyszerűen csak kedves barátnőt szeretnék ennyi. De az adottságaimból kiindulva ez lehetetlennek tűnik. 30 éves vagyok és sosem voltam még olyan szerencsés hogy egy csodálatos nő kitárulkozott volna előttem. A világ kegyetlen hely, de egyszerű módja az ilyen kegyetlen dolgok elkerülésének ha valami magas, izmos srác kísérget... Egyébként igen, férfit is ugyan úgy lehet bántalmazni. Én nagyon tisztelem és szeretem a nőket, mindazzal együtt amit kapok tőlük: megvetés, fintor, de főleg kiröhögnek, úgy rendesen. turcsi orr, alacsonyság és véznaság egy kis kajla füllel bolondítva és máris egy féregnek kezelnek.

Elmesélhetnéd, kíváncsi vagyok rá. Nem csak az én szempontom számít, igazad van, de tudod minden nő eltud érni bőven egy olyan külsőt hogy kelljen jó pár férfinek. Én semmit se tudok kezdeni magammal. Max kigyúrhatnám magamat 10 év alatt, de azzal sem lennék előrébb.

#47 Ez kedves, hogy még most is megalázol, hogy a férjed mennyire széttépne. Tudod mit ? Ezt nem vonom kétségbe, engem egy nő is meg tudna verni szerintem ha nagyon akarna. Alacsony és vékony férfiakat mindenki lenézni alapból. Visszatérve a férjedhez, nyilván így vélekedsz róla egyébként, mivel magas és nagydarab.

Kérdezd meg tőle a kedvemért, hogy egy alacsony, vézna, kicsit sápad turcsi orrú férfi kajla fülekkel menne állásért és ő lenne a felelős, akkora mennyire nézné le alapból ezek miatt az adottságok miatt. Na most ti nők ennél sokkal durvábban kinevettek és lenézitek a hozzám hasonlókat mert ugye ti sokkal kritikusban nézitek a hím egyedeket. Ez persze érthető.

2016. márc. 17. 20:53
 49/73 anonim ***** válasza:
46-os! Áljjatok ti is bosszút, mindenki álljon bosszút! Fegyverbe!!! :) Na én is szétbarmoltam ezt a kérdést az elmetegségeimmel. Az a legnagyobb gond az ilyen vitáknál,hogy mindenki a saját tapasztalata alapján látja a dolgokat. Egyik félnek sem lesz soha igaza, jobban mondva nem fognak megegyezésre jutni, nem mondom, hogy nem létezik az,hogy ronda férfinak van párja, de amíg a saját bőrén nem tapasztalja az ember, addig nehezen hiszi el. A hozzáálláson pedig nem könnyű változtatni,ha valakit kapásból kinevetnek a nők. Nem annyira egyszerű dolog ez, mint az pl. hogy főzök valamit elrontom a fűszerezést, de sebaj, legközelebb jobb lesz. Persze van aki hamar talpra áll, de ez nem megy mindenkinek, nem vagyunk egyformák. Egyébként eszem ágában sincs senkin bosszút állni, vagy egyáltalán ártani valakinek. A nők élik a maguk életét, én az enyémet.
2016. márc. 17. 20:54
 50/73 anonim ***** válasza:
90%
Bevallom emberek én sírva röhögök ... turcsi órr meg kajla fül :DDDD végem van.
2016. márc. 17. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!