Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külső vonzalom kell egy kapcsolathoz akkor hogy lehet olyan sok előnytelen csúnya külsejű pasinak barátnője?
Két eset van, vagy van pénze, és az mindent elfed, (mint nő írom le, ne legyünk naivak.) Múltkor én is álltam a plázában, mellettem egy irtó ronda pasi, néztük az ékszerbolt kirakatát mindketten. Kijött egy tipikus plázacica a mosdóból, és a pasihoz ment oda. Kérdezte a srác, hogy na, akkor választottál? És belibbentek a környék legdrágább ékszerüzletébe...
A másik, hogy nem minden nő ízlése egyforma. Nekem is volt olyan pasim, aki az összes barátnőm szerint csúnya, (hála istennek :D ), és el nem tudták képzeli, mit eszek rajta. Én meg megvoltam őrülve a barna szeméért, a nagy orráért, meg a széles álláért, mert annyira férfias.
Mi nők nem úgy kamaszodunk, hogy van egy-két női magazin, ahol tökéletesre photoshoppolt pasikat mutogatnak, és megmutatják, milyen arcot és alakot kell szépnek látnunk.
Mi csak úgy nézzük a pasikat, és eldöntjük, hogy az tetszik, ez nem. Mindenkinek saját ízlése van.
Ma a pasik 99%-a tíz nőből ugyanazt tartja a legszebbnek, de ha a nőket kérdezed, sem alkatra, sem arcra nem fog mindnek ugyanaz tetszeni.
Vannak olyan tipusú férfiak akik nem nevezhetőek jóképűnek viszont nagyon sármosak tudnak lenni.Ez a sárm veri a szépséget.
Engem rengetegen néznek modellnek különben..grátiszban mindenkitől megkapom,hogy gyönyörű vagyok.(Ettől független nem érdekel különösebben,sokszor zavaró is.)Viszont nekem eddig csak egy "szép" barátom volt.Kiszerettem belőle,mert nem volt megbenne a jókülleme miatt az,ami a "kevésbé"előnyös külsejű pasikban meg van;A sárm,és a szerénység!
(Ezzel ellenben a többi barátom mások szerint átlagos vagy éppen "csúnya" volt.Viszont a kisugárzásuk és a viselkedésük többet ér,mint egy félisten külsővel rendelkező nagyképű vagy éppen egoista férfié.(Pár választásnál különben sem a külső a fő szempont,hanem az,mennyire bízható meg a fél;mennyire lehet rá felnézni.Szóval a bizalom;tekintély és az intelligencia)
Tehát a felszín alá kell nézni,nem mindegy mi rejlik ott :)
Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!