Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akarjuk és teszünk érte, kialakulhat valaki iránt a vonzalom, vagy veszett fejsze?
Mindenki az ellenkezőjét fogja mondani,de azért a saját véleményemet is leírom.
Minden fejbe dől el :)
Egy záp tojásból sose fog kikelni semmi.
Nekem még nem történt olyan, hogy ha valakivel semmi csírája sem volt a lehetőségnek, akkor egyszer csak működött. Csak olyan iránt alakult ki vonzalom bennem, akivel már kezdetben is megvolt ennek a lehetősége, még ha nem is hirtelen fellángolásként tört rám, hanem lassan, fokozatosan, a mérték és az idő lényegtelen. De ha semmi nem volt, később sem lett.
Ha olyannal mész el randizni akitől amúgy nem szeretnél semmit akkor tényleg lehet az egy pozitív csalódás is, nem fogod értékelni a srácot, és ott hagyod :)
Szerintem mind az első benyomások rabjai vagyunk.
Én is itthon ülök péntek este, pedig ha akartam volna és elfogadtam volna olyat aki nem feltétlen a legpasszentosabb hozzám akkor lenne valakim.
De úgy hiszem hogy az IGAZIért meg kell szenvednünk hogy aztán értékeljük
Ne vedd rá magad randira. Ha arra kerül a sor tudni fogod kivel menj el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!