Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek 19 éves vagyok lassan már 20 éves leszek sosem volt soha senkim 2015 évem azzal ment el hogy próbálkoztam hogy legyen párkapcsolatom de csak elutasítás, de még egy randira se kaptam soha esélyt csak undorító megalázó módon való koptatás.... önbizalmamat kiölték már régen most is van egy lány akit nagyon szerettek de félek elmondani neki félek hogy elveszítem nem tudom már mit csináljak már kikészültem ettől félek attól nagyon hogy nekem sose lesz senkim sose lesz családom nem vagyok felszínes nincsenek eget rengető igényeim inkább belsőt nézzek mint külsőt én szemembe belső volt mindig első mindig az a fontosabb....de azt vesszem észre hogy lányoknak az összesnek csúnyától a szépig csak szép férfiakkal állnak szóba többit levegőnek nézik.... belsőleg én: visszahúzódó típus vagyok,segítőkész vagyok próbálok akinek tudok segíteni, ismerkedésnél elején nehezen kommunikálok így ránézésre nyugodt embernek látszok egyetlen problémám van hogy hirtelen haragú vagyok de próbálom kordában tartani buliba nem szoktam járni nem is szerettek utcán meg nincs pofám leszólítani senki félek elutasítástól a megalázástól tudom elégé hülyének hangzik ez, egyetemre járok de ha valakivel ott bepróbálkozok még sokáig fogom látni ezért nem merek ott :( külsőleg átlagos szoktak mondani 184 cm vagyok és én testes vagyok teszek ellene kondizni járok meg küzdősportra akarok visszatérni de ha le is fogyok vagy akár izmos is leszek fejemen változtatni sose fogok tudni.... mit tegyek ,hogy végre legyen párkapcsolatom :/ ? 19/F

2016. jan. 3. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Önbizalom hiányzik, az egy nagy dolog ha sportos alkatod van, muszáj közelednek egyetemen aki bejön, vagy pl ahol edzel, mert akkor sose lesz nőd.
2016. jan. 3. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Nezz szet tarskeresokon,chaten. Hatha. Ott az esetleges elutasitas utan nem kell tovabn latni,ahogy irtad. Sok sikert!
2016. jan. 3. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Értelmezés kérdése az egész. Ha a visszautasítást kudarcként fogod fel, akkor azzal csak rombolod magad lelkileg. Viszont ha tapasztalatként, és eltöltesz egy kis időt azzal, hogy kielemzed, hol hibáztál (pl: túl gyors, zavarodott beszéd, rossz témát választottál a beszélgetéskor) akkor abból csak tanulhatsz.

A lányok egyébként minden bizonnyal azért utasítanak vissza, mert nem látják benned a férfit. Egy magas önbizalommal rendelkező, határozott és céltudatos férfi pillanatok alatt vonzalmat tud kelteni a nőkben már magával a stílusával is, anélkül, hogy valami klassz "csajozós dumát" benyomna. Míg mások mondják a legjobb szövegeket, és hoppon maradnak. Miért? Hát pont azért, mert nem férfiasak. Szóval először belülről kell magad rendbe rakni, az önbizalmadat és a jellemedet.

Ajánlok neked egy könyvet: Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz.

2990 Ft a könyv, és nagyon értékes. A szerző profi Pickup artist, nagyszerű dolgokat tár fel a könyvében. Rámutat a nők gondolkodására, a felszín alatt zajló játszmákra, és arra, hogy milyennek kell lenned, hogy sikereket érj el. Bár a könyv célja nem csábítómesterek képzése - ezt maga a szerző is leírja - mindazonáltal jelentősen megkönnyíti a helyzetedet, mert az alapokat megadja.

Sok sikert, és azt javaslom, hogy ne add fel!

2016. jan. 3. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
#1 sajnos nem vagyok izmos és sovány se van rajtam felesleg de küzdök érte hogy ne legyek ilyen ezért fogok sportolni sajnos félek h az következik be amit mondtál sose lesz nőm félek odameni #2 próbáltam de oott még undoritobban koptatnak és rettenetesen nagy igények normálisan írtam neki természetesen 0 válasz 60 kaptam 3 azok. Csak szivadtak #3 nehéz jónak felfogni ha csak elutasitást kapok így hogy tanuljak h még annyira se kapok esélyt hogy randi legyen , könyvet elfogom olvasni
2016. jan. 3. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
60-nak írtam *
2016. jan. 3. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!