Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?
Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!
Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.
Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.
Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?
#58 Ez nagyon meglep, bevallom. Két méter magas lenne senki nem merne kiröhögni, mert ahogy írtad te sem nagyon toleráltad a dolgot. Amit írtam, én is egyszer megpróbáltam nem tolerálni de légypiszokká ütöttek.
Azt tényleg nem értem, hogy a te magányosságod miből fakad de hat nyilván sajnállak téged is. Csak nagyon meglepő. Két méteres férfi minden nő álma konkrétan.
#60 Elhiszem, ha te mondod. Milliókat nem keres, de több százezret biztosan. De tudod mit, egyetlen kérdésem van: Neked saját fizetésből menne az orrplasztika ? Hány évet spórolnál rá ? Utána kellene egy fül plasztika is nekem. Aztán ezek után még mindig alacsony és vékony maradnék.
#61 Persze, hogy nem verekszik soha mert az ellenfeleinek több esze van annál. Nem sokan mernek egy magas, nagydarab embernek neki menni. Tehát most arra utalsz, hogy nem csak fizikailag alázna a porba, hanem, intellektuálisan is ? Értem.
Azt viszont örülök, hogy elismered, hogy az alacsonyságom, a véznaságom és a turcsi orrom miatt nincs jól fizető vállalati munkám mert hát láthatóan oda is kevés vagyok. A vállalatokhoz nem keresnek bohócot, mert rajtam az emberek csak röhögni tudnak. Ezt érthetően a tudtomra adtad most.
#62 Hát bocsi nem akartalak felzaklatni csak engem ma is kiröhögtek. Bementem mekibe kajálni, nem volt otthon semmi szóval gondoltam eszem ott. Bejött a kefehajú magas szolis csávó a két csajával, leültek egy hozzám közel eső asztalhoz és mutogattak és röhögtek rajtam... Abban nem vagyok biztos de az egyik szerintem be is szólt valamit.
Falnak megyek, hogy te mindenbe belekötsz. Nem, még csak százezreket sem keres... Amúgy meg én pont orrplasztikát fogok csináltatni, és összegyűjtöm rá a pénzt, és még csak évekbe sem fog telleni. Mások szerint nem indokolt, de engem nem érdekel ki mit mond, és figyelj mert itt jön a lényeg, saját magamért teszem, elhatároztam és kész.
Azzal, hogy alacsony vagy nem tudsz kezdeni semmit, rengeteg alacsony fiú van, de a magasság az ami a legkevésbé érdekli az embereket. (persze itt megint kivételek a műpitsák) de a vékonyságon javíthatsz, edzésnek hívják.
Nem hiszlek el, komolyan mondom, ahelyett hogy azon gondolkoznál, mit tudsz tenni magadért, azon gondolkozol, hogy mit nem...
#66 És érted 30 éves vagyok, nem valami tini. Mondjuk akkor is kaptam az ívet nem arról van szó...
#67 Én tényleg nem kötekedni akarok veled. Először kértem tőled bizonyítékot, ezt sértésnek vetted. Utána írtam, hogy biztos jobban élsz ha van pénzed ilyesmire, most pedig kötetszem. Akkor már csak egy kérdésem van: Hányszor röhögtek ki nyilvánosan az alacsonyságod a vékonyságod és a turcsi orrod miatt ? Ha egyszer se akkor nem értem a fölényeskedő válaszaidat. Egyébként nagyon nehezen hízom. Most lettem 62 kiló 30 éves koromra, ezt is úgy, hogy csak hasat híztam. 30 centis karjaim alig vannak... Konditeremben is voltam egyébként régen. Edzettem 8 hónapot semmit se számított csak fájtak az ízületeim.
#68 Hát a nehézsúly úgy tudom olyan 90-100 kiló ha nem tévedek. Mondom én 62 vagyok. Elkennek mint a taknyot, igaz csak egyszer volt rá példa többet nem próbáltam "ellenállni"
Lelkileg meg mit vársz egy olyan embertől akit 30 éve röhögnek ki mások ? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!