Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg soha nem lehet kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg soha nem lehet kedves és szerető barátnőm az előnytelen küllemem miatt?

Figyelt kérdés

Adott egy 30 éves, szűz, alacsony, vékonyka fiatalember turcsi orral!

Ugyan vézna vagyok, de azért van egy kis pocak, az nagy nehezen feljött az évek folyamán. Kockahasam régen sem volt, inkább csak kocka fejem. Elmehetnénk saját magam karikatúrájának de szerintem még abban is kudarcot vallanék.

Igazság szerint lehet bohócnak kellett volna tanulnom, mert a nagy többség még csak nem is menekül előlem, sokkal inkább kiröhög és olcsójános viccekkel illetnek. "Úgy nézel ki mint egy kisdisznó amit visszalapátoltak az anyjába" és társai. Kicsit unom a hasonló megjegyzéseket idegen nőktől, akikkel szemben csupán annyi a "bűnöm", hogy szerettem volna velük beszélgetni. Kicsit fárasztó nézni a magas, izmos férfiakat normális ábrázattal, akik az Audiból kipattanva mágnesként vonzzák a csinos fiatal nőket. Engem a legalja is csak selejtes wcpapírnak használ, tudjátok ami nem jó fenéktörlése, max csak az orrodat fújod bele.

Miért ennyire igazságtalan az élet "..." ?

2016. márc. 17. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
82%

Még ilyen önsajnáltatást, amit te itt leművelsz...beszarok...

Válaszoljak? Soha nem lesz kedves és szerető barátnőd az előnytelen hozzáállásod miatt!

2016. márc. 17. 20:10
 32/73 anonim ***** válasza:
64%

" és beszólogat neki néhány, az életben teljesen felesleges, semmire való nő."

Azokkal meg mit foglalkozik? Felesleges emberek véleményére minek ad?

2016. márc. 17. 20:10
 33/73 anonim ***** válasza:
49%
Teszek rá,hogy gyerek volt, én is voltam gyerek,de nem gúnyoltam másokat, azt sem, akit minden osztálytársam szekált, nem álltam be a sorba, tudtam már akkor is,hogy szarul esik valakinek ha b..ogatják. Ennyi, az,hogy lány volt, nem nő, nem mentség, fogadok most is ilyen flegma stílusa van felnőttként is. Jogos a bosszú :) Különben teszek rá, jobb dolgom is van,mint ilyen hülyeségekkel foglalkozni, hogy elég tételt vegyek.
2016. márc. 17. 20:14
 34/73 A kérdező kommentje:

#28 Izé te a #15 voltál, nem a #16 az nem neked szólt, elnézted egyel. Egyébként nem kontrázok én semmire, csak elegem van abból hogy csak a nevetséges testalkatom és a turcsi orrom miatt nem kellek senkinek, sőt még sértegetnek is miatta. De tény, hogy mosolyt csalok az emberek arcára, igaz az én szenvedésem az ő örömük.

#29 látod, hogy a hozzánk hasonló mindig "a hibás" :D Akkor is mi vagyunk azok, ha közelben sem vagyunk!

#30 "Gyerek volt, te fogyatékos, nem nő, hanem lány." Ezt a hangnemet megkérlek, hogy mellőzd a kérdésemben. Köszönöm!

2016. márc. 17. 20:14
 35/73 anonim ***** válasza:
94%
16-os vagyok. A férjem magas, szép nagydarab (nem izmos), multinál hr-es, de mivel egyetemistaként ismerkedtünk meg, így ez nem mérvadó. Ügyvéd én vagyok.
2016. márc. 17. 20:15
 36/73 anonim ***** válasza:
"Azokkal meg mit foglalkozik? Felesleges emberek véleményére minek ad?" Azokra is csak megy a pénz a gazdaságból, meg csak szennyezik a friss levegőt a puszta jelenlétükkel. :)
2016. márc. 17. 20:16
 37/73 anonim ***** válasza:
75%
Ó igen, az én hangnemem sérti a gyenge lelkedet, de az nem, hogy valaki bosszút akar állni minden nőn, csak mert gyerekkorában sértegették. :) Ti tényleg életképtelenek vagytok, és ez a baj, nem az esetleges rondaságotok. Rengeteg ronda ember érvényesül az életben, de nektek az agyatokban vannak hatalmas gondok.
2016. márc. 17. 20:16
 38/73 anonim ***** válasza:
95%

"Azokra is csak megy a pénz a gazdaságból, meg csak szennyezik a friss levegőt a puszta jelenlétükkel."

Mert NEKED ez a véleményed? Nyilván akinek te nem tetszel, az csakis munkanélküli, ingyenélő szemét lehet, akit a te adódból tartanak el. :D Fiúk, egyre viccesebbek vagytok.

2016. márc. 17. 20:18
 39/73 anonim ***** válasza:
79%

Lehet elnéztem eggyel, a lényegen nem változtat.

Nem teszel magadért semmit, ehelyett végtelen önsajnálatba ringatod magad.

Vannak rajtad kívül hasonló kaliberű férfiak, akiknek mégis szép barátnőjük van, és nem érti a többi ember hogyan, mikor a csávó se nem gazdag, se nem okos. Na ez mégis hogy lehet?

Lehet azért mert van személyiségük, pozitívak, motiváltak.

Nahát, ki gondolta volna?

2016. márc. 17. 20:19
 40/73 anonim ***** válasza:
Az nem gond, ha nem tetszek valakinek, csak akkor tartsa magában a véleményét, én azokat nem bírom,akik másokat megaláznak. Ha valaki normálisan megmondja,hogy nem jövök be neki, azzal semmi gondom, aki gúnyolódik, annak az az utolsó mondata, ennyi, túl van tárgyalva :)
2016. márc. 17. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!